Pari nganggo zucchini lan cuttlefish

Pari nganggo zucchini lan cuttlefish

Apa iki kombinasi rasa favoritku sing anyar? Minggu iki, nggunakake kasunyatan manawa panen zucchini saiki loma, aku nyiapake iki pari karo zucchini lan cuttlefish. Aku ora yakin ing kombinasi iki lan wis dadi salah sawijining favorit.

Iki minangka beras sing durung bisa diarani duduh kaldu, amarga dudu duduh kaldu sing dibutuhake, nanging jumlah duduh kaldu luwih akeh tinimbang biasane. Cocog kanggo dipangan nganggo garpu lan sendok, yen dikarepake, asile jus lan alus banget. Sampeyan kudu nyoba!

Mengkono bakal mbutuhake wektu udakara 45 menit. Wektu sing, tanpa mangu, ganti rugi karo asil pungkasan. Tumis sayuran kanthi becik yaiku resep iki, dadi aja cepet-cepet nindakake! Apa sampeyan wani nyiyapake? Ing ngisor iki sampeyan duwe langkah demi langkah kanggo nindakake.

Resepipun

Pari nganggo zucchini lan cuttlefish
Sega karo zucchini lan cuttlefish sing dakkarepake kanggo disiapake dina iki sup sup, duwe tekstur sing nyenengake lan rasa sing kuat.
Pengarang:
Jinis resep: Beras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 trikatuka disigar
  • 1 lada lada ijo, dicincang
  • Pepper mrico lonceng abang, disigar
  • 3 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 1 zucchini, dadu cilik
  • 250 g. iwak cincang disigar
  • Sega 1 gelas
  • Saos tomat 2 sendok
  • ½ sendhok teh paprika manis
  • Sedot pewarna beras (opsional)
  • 3 gelas kaldu iwak nggodhok.
Preparation
  1. Panasi 3 sendok minyak ing panci lan tumis bawang lan mrico dicincang kanthi apik (bisa dicincang ing shredder) sajrone 8 menit.
  2. Sawise nambah zucchini lan goreng 8 menit maneh.
  3. Banjur lebokna cuttlefish sing disigar lan masak nganti ganti warna.
  4. Banjur lebokake pari lan tumis sawetara menit, aduk nganggo sendok utawa spatula.
  5. Tambah tomat goreng, paprika manis, pewarna panganan lan duduh kaldu iwak sing nggodhok. Kita nyampur lan nutupi kanggo masak nasi nalika 6 menit ing suhu sedheng.
  6. Banjur kita mudhun geni lan kita sebagian nemokake kanggo masak sajrone 10 menit maneh.
  7. Yen wis kliwat wektu, kita mateni geni lan ngaso suwene sawetara menit.
  8. Kita nyawisake nasi karo zucchini lan cuttlefish sing panas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.