Loin Pork Panggang

Dina iki kita bakal nyiyapake tenderloin daging babi sing dipanggang. Persiyapane bakal gampang banget, nanging tamu mesthi bakal menehi kabel bleu.

Minangka anyar, kita bakal nggunakake tas manggang, sing ngidini sampeyan lali masak, sampeyan ora kudu ngontrol cairan kasebut garing, sampeyan ora duwe asap utawa mambu ing pawon, lan sing paling penting, sampeyan ora bakal reget wajan panggang wae.

Wektu persiyapan: 50 menit

Resep kanggo masak tenderloin daging panggang karo saus

Ingredients

  • 1 Kg loin daging babi
  • 1 cebolla
  • 4 cengkeh saka papak
  • 1 sendhok sawi
  • 2 sendhok teh Saus BBQ nganggo madu
  • 1 sendhok tepung jagung cepet
  • Uyah, cabai, mrico
  • Godhong cilik
  • 1 tas panggang

Garnish / Iringan:

  • 4 apel emas

Preparation

Kita panas oven nganti 200 º. Kita uyah daging karo uyah sing apik.
Sadurunge nyelehake panganan ing kanthong panggang, kita wenehi pinggiran ndhuwur kira-kira limang cm, mula kita bakal tetep mbukak lan bakal luwih gampang ngenalake bahan kasebut.
Sawise tas mbukak, kita lebokake daging ing sisih ngisor lan tambahkan bumbu garing, mustar, saus barbecue karo madu, bawang lan bawang putih sing dipotong loro. Pungkasane, kita tambahake godhong mint banjur ditutup nganggo segel kasebut. Kita aduk konten kanggo nyebar bumbu ing njero.

Kita ngatur tas ing sajian panggang, lan kita nggawe potongan ing pojok ndhuwur supaya uap bisa uwal.
Wadhah kasebut dipasang ing tengah oven sing wis digawe panas sadurunge ora luwih saka 200º. Kita pasang supaya ora kontak karo elemen panas.

Wektu masak gumantung karo selera saben wong, sak kilo kita kudu ngontrol masak kanthi 40 menit. Kita ngenalake piso lan yen jus abang metu isih mentah, yen coklat bakal siyap lan yen garing wis kliwat.

Nalika nganggep yen dikarepake, kita nyopot saka oven.

Ing panci kita wenehake cairan sing wis masak, sijine daging ing papan lan potong irisan sing tipis.

Kita mbusak bawang lan bawang putih saka jus masak lan digawa menyang geni kanggo ngetokake saos, taburake sendok makan tepung jagung lan godhok nganti umpluk.

Kita ngatur irisan ing piring sajian lan udan karo saus. Dekorasi nganggo godhong mint.

Kanggo ngiringi, kita ngethok lan ngethok apel dadi irisan lan ngliwati kothak ing loro-lorone.

Lan nganggo gelas Cabernet Sauvignon, napsu!

Tips nggawe tenderloin daging babi panggang dadi jus

Jus Panggang Tenderloin

Mesthi wae daging sing cukup enak yaiku jus. Yen ora, bakal nggawe jinis bal gelembung ing cangkem. Soko sing ora nyenengake lan kurang, yen sampeyan duwe tamu. Dadi, supaya ora gagal ing wektu kaya iki, sampeyan ora bisa nglirwakake tips iki supaya tenderloin daging babi panggang dadi jus.

  • Sadurunge nyelehake potongan daging, oven kudu digawe panas. Soko penting kanggo resep-resep, nanging utamane kanggo sing iki.
  • Elinga, tambah anggur utawa sayuran kanggo daging sing diiringi. Ora kakehan, mung kanggo nambah sentuhan jus ing potongan. Iki bakal nambah rasa lan mbusak sentuhan paling garing.
  • Jus sing lagi tiba saka daging, digabungake karo tambahan sing sampeyan pilih. Anggur lan sayuran sing wis kasebut bisa digunakake maneh. Siji bab, sampeyan bisa nggunakake sendok lan diwutahake ing daging nalika isih panas. Yen sampeyan duwe cukup kari, lebokake ing prau saos supaya dilebokake ing meja supaya bisa diwenehi rasa.
  • Bahan baku sing digunakake uga penting kanggo ngomong babagan asil sing jus.
  • Sawise metu saka oven, supaya daging ngaso udakara 15 menit sadurunge nglereni utawa dilayani.
  • Akeh wong sing milih segel daging sadurunge digawa menyang oven. Sampeyan mung prentah kanggo wajan ing wajan. Kanthi cara iki, jus daging bakal tetep ing endi sing kudu ana, ing njero.

Panggang tenderloin daging babi karo sayuran

Pinggang babi karo sayuran

El Panggang tenderloin daging babi karo sayuran Iki minangka varian paling apik sing bisa ditemokake. Luwih saka kabeh, amarga daging bakal direndhem ing sayuran sing paling apik lan bakal nambah roso. Kaya ing kasus kasebut, macem-macem resep cukup umum. Nanging kita bakal nggawe gampang banget. Kanthi cara iki, kabeh wong bisa entuk resep saka resep kaya iki. Tulisen!

Bahan kanggo 4 wong

  • Pinggang daging babi sak kilo, udakara.
  • 3 tomat sedang
  • 1 lada lada abang
  • 1 mrico lonceng ijo
  • 1 cebolla
  • 4 sendok makan minyak zaitun
  • Uyah, mrico lan oregano utawa thyme.

Preparation

Kaping pisanan, kita bakal ngurus rasa daging. Kanggo nindakake iki, kita bakal nambah uyah, uga oregano lan mrico, tanpa lali karo minyak. Saiki, kita kudu motong sayuran. Sing paling apik yaiku bawang bombay ing cincin, uga tomat ing irisan, dene mrico luwih apik yen diiris. Sanajan kabeh wong bisa nggawe potongan sing disenengi. Kita uga kudu mateni sayuran iki nganggo uyah, oregano lan sawetara tetes minyak.

Saiki kita mung kudu nyelehake sayuran ing daging lan bungkus kabeh ing foil aluminium. Kita nggawa menyang oven udakara 20 menit. Sawise wektu iki, kita bakal mbusak kertas lan maneh bakal tetep terus, ora ditemokake, suwene 12 utawa 15 menit maneh. Tansah ngontrol oven, amarga ora kabeh padha lan sawetara mbutuhake kurang saka menit. Kita bakal irisan irisan-irisan lan sampeyan bisa nggawa kentang goreng utawa rebus sing enak.

Panggang tenderloin daging babi karo mustar lan madu

Panggang tenderloin daging babi karo mustar lan madu

Yen sampeyan pengin ngrasakake rasa sing beda-beda, nanging tamu tetep gumun, mula ora nyiyapake resep Panggang tenderloin daging babi karo mustar lan madu. Sampeyan bakal bisa ndeleng manawa bahan-bahan kasebut nambah rasa jus kanggo daging lan rasane.

Bahan-bahan 4 wong

  • 1 kilo loin daging babi
  • 2 sendhok mustar
  • 1 cengkeh saka papak
  • 2 sendok makan minyak zaitun
  • 90 ml madu
  • Uyah, mrico lan oregano

Preparation

Kaping pisanan, kita bakal menehi daging ngiris sithik. Iki supaya nalika nambahake bahan-bahan liyane, mula bakal disatukan. Oven digawe panas sadurunge udakara 200º. Kita nyelehake potongan daging ing nampan lan, kita nyiyapake marinade. Iki yaiku nyampur bawang putih, minyak, sawi, madu sing dicincang sing apik, lan lebokake uyah lan oregano. Yen kabeh wis terintegrasi, wenehake daging banjur lebokake campuran ing sisih ndhuwur.

Tutup kanthi apik karo aluminium foil lan lebokake oven. Bakal ditinggalake suwene 45 utawa 50 menit, nanging kaya sing biasa dielingake, ati-ati amarga saben oven beda. Sampeyan bisa mriksa lan nalika wis siyap, sampeyan bakal nyopot kertas lan ninggalake sawetara menit maneh kanggo masak.

Panggang daging babi diiseni

El panggang tenderloin daging babiIki bisa uga minangka salah sawijining resep sing luwih angel, nanging mesthi ora komplikasi. Kajaba iku, iku mesthi dadi pilihan sing sampurna kanggo nedha bengi kulawarga, sing pengin sampeyan kaget karo sajian mewah lan asli.

Bahan-bahan 4 wong

  • 1 kg loin daging babi
  • 12 irisan ham Serrano
  • 12 irisan daging babi
  • 8 irisan keju.
  • Gelas anggur putih
  • Minyak
  • Uyah lan lada
  • Sendhok teh thyme lan oregano liyane.

Preparation

Bisa uga bagean sing paling rumit, diarani kanthi sawetara cara yaiku potong dowo. Kita kudu menehi total telung potongan. Kudu mbukak kabeh, kayadene lapisan persegi panjang. Yen wis siyap, kita oven sadurunge. Saiki kita kudu ngisi. Terus karo daging, kita bakal nambah uyah lan mrico. Banjur, potongan daging babi, ham lan keju bakal dadi sabanjure kanggo nutupi kabeh tenderloin.

Minangka wayahe sing cocog kanggo ngaco maneh, kanthi ati-ati supaya ora ana bagean sing ngisi. Kita ngencengi sethithik lan pungkasane kita dasi nganggo utas sing kandel. We sijine potongan kasebut ing sajian panggang lan bali menyang uyah lan mrico, tambah rempah-rempah lan minyak. Kita ninggalake nganti setengah jam udakara 200 derajat. Sawise wektu kasebut, sampeyan kudu mbukak oven lan tuang anggur. Sawise iku, kita bakal ninggalake maneh meh setengah jam maneh. Nanging ya, priksa manawa saben oven beda-beda. Sawise metu saka oven, sampeyan kudu dadi anget sithik lan copot benang kasebut.

Lan yen sampeyan seneng, aja ragu nyoba karo orange:

Artikel sing gegandhengan:
Pinggang daging jeruk

Katrangan lengkap babagan resep

Loin Pork Panggang

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 340

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Lorraine ngandika

    Resep sing sugih banget apike