Panggang gilthead gandum nganggo kentang

Panggang gilthead gandum nganggo kentang. Yen sampeyan wis mutusake nggawe iwak ing preinan iki, ing panggang gilthead karo kentang Iki minangka panganan tradisional sing gampang disiyapake, kanthi asil sing apik. Mesthi kabeh bakal seneng.

La emas Yaiku iwak kanthi daging putih lan rasane entheng. Sampeyan bisa tuku krem ​​segara sing wis disiyapake, sampeyan mung kudu menehi pitunjuk marang tukang iwak kanggo nyiapake.
Iki resep kanggo panggang gilthead bream karo kentangIki gampang banget lan cepet, sanajan aku mung sijine kentang, sampeyan bisa nambah bahan kayata bawang, sawetara tomat dipotong setengah, sawetara mrico ijo ...
Sampeyan bisa nyiyapake sajian utama sing lengkap lan enak banget kanggo preinan kasebut.
Ing kene sampeyan duwe langkah demi langkah.

Panggang gilthead gandum nganggo kentang
Pengarang:
Jinis resep: Entree
Porsi: 3
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 Emas
  • 3 kentang
  • 2 lemon
  • 1 gelas anggur putih cilik
  • 2 siung bawang putih
  • Peterseli sakepel
  • Minyak
  • Sal
  • 2 sendok makan potongan roti
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake krim panggang karo kentang, luwih dhisik nyiyapake bahan-bahan kasebut.
  2. Kupas lan potong kentang dadi irisan sing lancip, dilebokake ing loyang, bumbu nganggo uyah lan minyak. Kita njupuk sumber menyang oven ing suhu 180ºC ing oven udakara 15 menit utawa nganti kentang empuk.
  3. Nalika ing lesung, disigar papak, peterseli lan anggur sing dicelupake.
  4. Nalika kentang wis ana, kita njupuk sumber, sijine krim ing ndhuwur. Ing potongan sing digawe tukang iwak kanggo kita, kita bakal nyelehake irisan jeruk nipis.
  5. Ing iwak lan kentang, kita bakal nambah gigitan lesung lan anggur putih lan jus saka 1 lemon yen sampeyan seneng.
  6. Taburan remah roti ing iwak lan lenga zaitun sithik.
  7. Kita lebokake ing oven udakara 20-25 menit gumantung saka oven, mesthine kudu jus. Yen wis, kita digawa metu lan siyap dipangan.
  8. Dadi langsung pipa panas diiringi kentang.
  9. Lan siyap mangan !!!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.