Panggang emas

Dina iki aku usul a Panggang emas. Yen sampeyan pengin nyiyapake sajian sing sederhana iwak, sampeyan bakal seneng sing iki Panggang emas. Una resep   apik banget lan kita bisa siyap ing wektu sing cendhak.

El iwak Iki minangka pilihan sing apik banget, kanggo nedha bengi katelu, amarga empuk lan entheng yen masak ing tungku.

Aku wis ngancani dheweke kentang y tomat, nanging sampeyan bisa nyelehake sayuran Sing sampeyan seneng, ing kene pancen apik banget kanggo irisan bawang bombay, enak banget lan cocog karo kentang lan iwak. Nedha bengi kanggo preinan iki.
Panggang emas
Pengarang:
Jinis resep: detik
Porsi: 3
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Siji bream segara gedhe (800gr.) Utawa 2 bagean saka laut.
  • 2 kentang
  • 2 tomat
  • 1 limón
  • ½ segelas anggur putih
  • ½ segelas banyu
  • minyak, uyah lan mrico
  • A breadcrumbs sethitik (opsional)
Preparation
  1. Kita nyiyapake iwak, tukang iwak ngresiki lan nyiyapake kanggo oven.
  2. Kita wajan wajan karo minyak lan goreng kentang ing irisan sing ora tipis banget, banjur digawa metu nalika isih sithik banget supaya alus. Yen sampeyan seneng bawang, lebokake kentang nganggo kentang.
  3. Ing wajan kanggo oven kita bakal nyelehake kentang rebus lan tomat minangka basis.
  4. Kita nyelehake iwak ing sisih ndhuwur, ing potongan, sijine irisan lemon, kita tambahake uyah lan mrico.
  5. Tambah gelas anggur putih ing iwak, gerimis minyak zaitun lan taburi sithik roti supaya lumahing tetep emas lan asri.
  6. Kita lebokake ing oven kanthi suhu 180º C 20-30 menit utawa nganti siyap, gumantung karo sepira gedhene iwak kasebut.
  7. Yen wis siyap, kita langsung njupuk lan nglayani.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.