Panggang gilthead wedam

Panggang gilthead wedam

Saiki, kanthi masalah daging (kabeh babagan WHO sing wis dirungokake saiki), masarakat luwih milih tuku iwak. Yen seneng ing iwak, utamane sing dipanggang, resep dina iki bakal memikat sampeyan. Yaiku a panggang bumbu wangi, sing wis diiringi irisan timun kanggo irisan lan disandangi kaya salad normal (minyak, uyah lan jeruk nipis).

Panggang gilthead wedam
Panggang segara sing dibumbui iku panganan sing enak lan sehat sing bisa kita lakoni kanthi sithik bahan.
Pengarang:
Kamar pawon: Spanyol
Jinis resep: Ikan
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 mas
  • Thyme
  • Romero
  • Sal
  • ½ timun
  • Lenga zaitun
  • Jus jeruk nipis
Preparation
  1. Babagan sing bakal ditindakake yaiku ngresiki wedhus. Ing pasar biasane ngresiki nanging isih ana sisa-sisa, dadi penting banget kanggo ngresiki sisik, potongan usus cilik lan mbilas nganggo banyu. Kita bakal nindakake sapasang slits kanthi bantuan piso ing duwur kaloro.
  2. Kita bakal njupuk nampan saka oven, kita bakal nambah minyak zaitun sithik supaya trem ora nemplek ing nampan kanthi panas, lan wadhah kasebut bakal dipasang. Kita mbuwang a campuran thyme lan rosemary, disigar, kita bakal nguripake, lan nindakake proses sing padha. Aja lali nambah uyah sithik.
  3. Kita bakal nggawe wiji ing oven ing oven 20 menit kanthi 180 derajat.
  4. Nalika wis rampung, ing piring kita bakal ngawula, kita ngethok setengah timun dadi irisan Kanggo ngancani. Nalika krim panggang miturut sing dikarepake, kita copot lan tambahake jus lemon sing uga bakal ditambahake ing timun.
  5. Lan siyap!
Cathetan
Yen luwih seneng oregano, sampeyan uga bisa nambah.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 320

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.