Panggang daging sapi brisket karo kentang

Panggang daging sapi brisket karo kentang

La Rok ganas Iki minangka camilan sing enak lan murah. Bisa dimasak nganggo macem-macem cara, rebus, rebus, panggang ... Wektu iki kita bakal masak ing oven lan ngiringi kentang diced supaya bocah cilik lan wong-wong sing ora kepenak luwih apik.

Resep iki gampang banget, uga kanggo nyiyapake lan bahan. Sampeyan mung prelu tuku rok pedhang sing apik, potongan gedhe kanthi balung sing disetujoni kanggo dipanggang. Sawetara cengkeh bawang putih, sawetara jamu aromatik, lan cairan bakal rampung saliyane jus sedhep ing endi nyelup roti.

Panggang daging sapi brisket karo kentang
Veal brisket minangka daging sing enak lan murah. Sajian sederhana sing diwenehake karo kentang.
Pengarang:
Kamar pawon: Tradisional
Jinis resep: Meat
Porsi: 4-5
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 kg brisket daging sapi ing potongan
  • 4 cengkeh saka papak
  • 2 kembang rosemary
  • 1 godhong teluk
  • 1 gelas anggur putih
  • 1 duduh kaldu daging + banyu
  • Mrica
  • Sal
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • Kentang kanggo dekorasi
Preparation
  1. Wenehake daging.
  2. Ing kaca blender kita grinding untu saka papak, kotak persediaan lan anggur putih.
  3. Kita nyebar sajian panggang nganggo minyak zaitun. We nyeleh ing potongan daging sapi bumbu lan tambahkan rosemary, godhong teluk lan sawetara mrico.
  4. Kita uga nggabungake sing remuk lan banyu nganti ditutup bagean saka daging.
  5. Kita lebokake ing oven sing wis digawe panas ing 180-200º suwene 30 menit. Sawise wektu kasebut kita noleh menyang daging lan tambah banyu luwih sithik yen prelu. Kita masak 30-40 menit maneh.
  6. Nalika, kita ngethok kentang diced lan goreng ing fryer jero. Iki ditambahake ing sajian panggang ing menit pungkasan.
  7. Kita ngawula panas.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 380

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.