Panel karo waluh

Kita bakal nyiapake sawetara panellet karo waluh, becik kanggo dina iki All Saints.

A manis sugih lan prasaja kanggo nyiyapake, sampeyan mesthi bakal seneng wong, waluh banget sehat lan karo rasa manis supaya aku biasane sijine kurang gula. Yen seneng manis, tambahake gula.
Supaya kabeh bahan dicampur kanthi becik, kudu ditinggalake ing kulkas nganti 24 jam.

Panel karo waluh manis kanggo seneng ing All Saints Day lan Halloween.

Panel karo waluh
Pengarang:
Jinis resep: permen
Porsi: 6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 250 gr. waluh masak utawa panggang
  • 300 gr. kacang almond
  • 150 gr. gula + 2-3 tablespoons loro kanggo jas
  • 1 endhog
  • ½ lemon zest (opsional)
  • Kanggo nutupi panellet waluh
  • 100 gr. saka granillo almond, kacang cemara ...
  • 100 gr. kacang almond mentah
Preparation
  1. Kanggo nyiapake panellet waluh, kita bakal miwiti masak waluh.
  2. Kita bakal cook waluh, Cut menyang bêsik, sijine ing Bowl lan cook kanggo 7-8 menit. Kita njupuk metu lan remuk kanthi apik supaya ora ana potongan sing isih ana.
  3. Ing mangkuk kita sijine kabeh bahan almond lemah, gula, waluh lan zest lemon. Kita nyampur kabeh kanthi apik.
  4. Kita mbentuk gulung karo adonan, bungkus nganggo bungkus plastik lan ninggalake ing kulkas saka siji dina kanggo sabanjure.
  5. Kita nyiyapake panel, sijine kacang almond ing mangkuk utawa piring, gula sithik ing sisih liyane lan ing sisih liyane almond mentah. Kita nggawe bal nganggo adonan, ngliwati sawetara almond granillo, sing liyane liwat gula lan sijine almond mentah ing tengah.
  6. Kita sijine bal ing sajian manggang. Kita ngalahake endhog lan nganggo sikat pawon kita ngecet dasar panel.
  7. Kita sijine tray ing oven ing 180 derajat nganti coklat emas. Kita nggawa dheweke metu, ayo adhem ing suhu kamar lan dheweke bakal siap nikmati !!!
  8. Dheweke apik banget lan kaya sing sampeyan deleng, dheweke langsung disiapake. Yen sampeyan duwe, bisa disimpen nganti pirang-pirang dina disimpen ing komplong.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.