Pancake klapa nganggo coklat panas

Pancake klapa nganggo coklat panas

Dina iki aku ngajak sampeyan nyiyapake sarapan sing luar biasa. Kuku pancake klapa nganggo coklat panas Kanggo sampeyan sing, saliyane tangi arep masak, sampeyan butuh napsu sing kepenak. Apa sampeyan ora biasa Sarapan "kuat" ? Banjur sampeyan bisa nyiyapake minangka panganan cuci mulut. Nopo mboten?

Pancake utawa pancake iki digawe nganggo glepung klapa. Aku durung nate nyoba, nanging nalika ndeleng ing supermarket, aku ora bisa nolak tuku, sing meksa mikir mengko aku kudu kepiye! Lan pancake iki katon minangka alternatif sing apik.

Pancake gampang digawe. Mungkin sing pertama ora bakal sampurna nanging yen sampeyan entuk intine ... kabeh bakal lancar. Priksa, ya, sampeyan nggunakake a wajan nonstick amarga amarga yen bencana kasebut bisa dadi penting. Apa sampeyan wani nyiyapake?

Pancake klapa nganggo coklat panas
Pancake klapa fudge panas iki mbukak mripat lan cara sing paling apik kanggo miwiti dina sampeyan. Cukup kanggo sarapan.
Pengarang:
Kamar pawon: americana
Jinis resep: Desayuno
Porsi: 5u
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 endhog L
  • 2 sendok madu
  • 1 sendok teh ekstrak vanilla
  • 36 g. glepung klapa
  • 1 sendhok tepung jagung
  • 1 sendhok teh bubuk manggang
  • ½ sendok teh baking soda
  • ⅛ sendhok uyah
  • Lenga zaitun
  • Serpihan klapa
  • Coklat lebur
Preparation
  1. Ing mangkok kita ngalahake endhog, madu lan vanilla.
  2. Banjur kita nggabungake bahan-bahan sing garing: glepung klapa, tepung jagung, ragi lan baking soda lan uyah; lan kita ngalahake nganti entuk massa homogen.
  3. Kita ngeculake adonan 8 menit. Wektu sing kita gunakake kanggo wajan ing geni, ing geni panas.
  4. Sawise panas, wajan wajan karo lenga. Biasane nggunakake sikat kanggo nyebar kanthi apik supaya ora ana lemak sing gedhe banget.
  5. We pour ½ saucepan saka keuangan ing tengah alon-alon, tutup lan masak nganggo api sedheng nganti coklat emas ing sisih ngisor. Yen wis rampung loro, sampeyan bakal sinau ngenali nalika wayahe nindakake cara adonan.
  6. Dadi, kita nguripake jajan lan masak nganti rampung, udakara 1 menit.
  7. Kita mbaleni langkah-langkah pungkasan nganti rampung karo adonan lan nalika nggawe, kita sijine siji ing sisih liyane dadi ora adhem.
  8. We dekorasi karo flakes klapa lan coklat panas lan kita ngawula.

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.