Diabetes: pancake diisi senggol ringan

Kanggo kabeh pasien diabetes ngombe panganan cuci mulut sing enak, dina iki aku saranake nggawe pancake diisi jam senggol, minangka panganan sing sehat lan seimbang kanggo dilebokake ing panganan saben dina tartamtu.

Úa:

1 tuwung susu skim
Endhog 3
10 sendok makan gandum
senggol, jumlah sing dibutuhake

Preparation:

Lebokake kabeh bahan adonan ing kaca blender banjur aduk. Banjur simpen pasta ing kulkas suwene 20 menit. Sawise wektu iki, gawe pancake kanthi cara biasa lan sampeyan bakal entuk 8 nganti 10 sajian.

Atur pancake ing piring lan pasang sendok marmalade ringan ing tengah, roso sing sampeyan pilih.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.