Oven panggang sayuran

Oven panggang sayuran

Sayuran panggang sampurna minangka sajian tambahan kanggo nedha bengi.

Sayuran panggang oven bisa dadi dekorasi sing sampurna kanggo daging lan iwak. Gampang banget nyiyapake, yen ing omah wis dadi prekara sing kudu ditindakake. Kajaba iku, nalika digawe ing oven, sampeyan kudu nambah sethithik lemak supaya uga panganan sing entheng banget.

Sayuran panggang iki mung minangka salah sawijining conto, nanging nyatane sampeyan bisa milih sing paling disenengi, ya, delengen wektu masak saben wong, lan yen sampeyan ngerti manawa ana sing digawe sadurunge sing liyane, sampeyan bisa nyopot. Gagasane supaya duwe sayuran sakabehane, aja kakehan. Siji saran, aja luwih akeh supaya sisa, omelet kanggo nedha bengi karo sayuran sing dicincang iki enak banget.

Oven panggang sayuran
Pengarang:
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 kentang
  • 1 bawang
  • ½ mrico abang
  • ½ mrico ijo
  • 1 cebolla
  • 4 papak
  • lenga zaitun
  • mrico
  • mrico
  • sat
Preparation
  1. Kita miwiti kanthi dadi open oven dadi 250ºC amarga bakal cepet lan gampang.
  2. Kita njupuk kentang, diresiki kanthi apik lan dipotong dadi irisan, ing kasus iki aku seneng menehi kulit, dadi ora dikupas.
  3. Kita motong trikatuka lan mrico dadi irisan sing cukup kenthel.
  4. Bocor dadi setengah lan dawa.
  5. Lan kita ngremuk papak nganggo piso, nanging kulit uga disisihake.
  6. Kita lebokake kabeh bahan ing tray sing cocog kanggo oven sing diisi minyak zaitun. Uyah-uyah kabeh sayuran lan taburi kentang nganggo paprika. Saiki kita tambahake jet minyak zaitun sing apik.
  7. Kita pindhah menyang oven udakara 40 ′, sanajan gumantung karo ukuran potong kentang.
  8. Siap kanggo ngawula.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.