Tortilla zucchini

Omelet saka zucchini Padha becik kanggo ngiringi akeh pasugatan, kanggo bocah-bocah cilik iku cara sing apik kanggo mangan sayuran. Omelettes banget tender lan jus, kanggo nedha bengi padha becik.

Bisa disiapake karo sayuran liyane kayata wortel, jamur, bisa uga digawe karo iwak, daging ... Nanging zucchini apik banget.

Tortilla iki duwe bawang putih lan parsley, nanging sampeyan bisa nindakake tanpa iku, ana wong sing ora seneng papak. Sampeyan uga bisa nyampur macem-macem sayuran bebarengan, kayata zucchini lan wortel, karo potongan ham. Sampeyan bisa nggawe omelet cilik minangka aperitif utawa iringan, uga bisa digawe luwih gedhe, kaya tortilla.

Tortilla zucchini
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 zucchini
  • Endhog 2
  • 2 sendhok tepung
  • 1-2 siung bawang putih
  • 1 sakepel saka parsley
  • Ragi 1 sendhok teh
  • 1 jiwit uyah
Preparation
  1. Kanggo nyiapake omelet zucchini, pisanan kita bakal ngumbah zucchini, grate utawa Cut menyang ngudani banget tipis. Sampeyan bisa mbusak kulit utawa ninggalake. We dipesen.
  2. Ing mangkuk kita sijine endhog sing diantemi, glepung, uyah lan ragi. Kita nyampur kabeh kanthi apik.
  3. Cut papak lan chop parsley, ditambahake menyang campuran sadurunge.
  4. Kita nambah zucchini menyang campuran lan nyampur banget kanggo nggabungake kabeh bahan. Kita ninggalake nganti 30 menit ing kulkas.
  5. Kita sijine wajan karo akeh lenga kanggo panas, nalika panas kita bakal nambah bagean saka adonan zucchini karo sendok.
  6. Kita ngidini coklat ing sisih siji lan ing sisih liyane.
  7. Kita duwe piring karo kertas pawon, kita bakal nambah pancake nalika metu saka wajan supaya bisa ngeculake lenga sing berlebihan.
  8. Sawise siap, kita langsung ngawula panas banget.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.