Omeletette chard lan keju Swiss

Omeletette chard lan keju Swiss, sajian sing gampang lan cepet kanggo digawe, becik kanggo nedha bengi. Sajian karo sayuran lan nambah keju menehi rasa liyane sing nyenengake.

Sepira regane mangan sayuran, sampeyan kudu ngerti cara ngenalake, sanajan aku luwih gampang menehi sayuran kanggo bocah cilik tinimbang sing gedhe, sing gedhe ora gampang diapusi. Iki piring saka omelet chard karo keju iku becik, Kanthi cara iki, luwih gampang mangan omelet chard iki.

Kanthi chard, kita bisa nggawe macem-macem resep, lan uga paling becik dilebokake ing godhok lan rebus.

Omeletette chard lan keju Swiss
Pengarang:
Jinis resep: tortillas
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 klompok chard Swiss
  • Endhog 4
  • 50 gr. keju parut
  • 1 jet minyak
  • Sal
Preparation
  1. Kita bakal ngresiki chard dhisik. Kita wisuh godhong kanthi nyopot helai, potong cilik-cilik. Banjur kita bakal masak chard kanggo sawetara menit, bisa dimasak ing gelombang mikro utawa dikukus, mung supaya luwih lembut lan luwih apik ing omelet.
  2. Kita endhog 4 ing mangkok, pukul. Tambah keju parut, chard lan uyah sithik yen pengin, gumantung karo keju sampeyan ora butuh uyah. Kita ngalahake kabeh kanthi apik, sampeyan bisa nambah endhog putih, supaya omelet sing apik ora bakal dadi kuning telur.
  3. Kita wajan wajan ing geni sing sedhengan kanthi sawetara tetes minyak, yen wis panas, kita tambahake kabeh campuran tortilla. Ayo dienggo masak nganti katon wiwit curdle lan kabeh digulung, kita muter, nganti rampung masak nganti kabeh wong seneng.
  4. Kita njupuk tortilla, dilebokake ing piring utawa piring lan langsung disajikake. Anget apik banget amarga keju wis lebur lan enak banget.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   luis gonzalo valverde ngandika

    Sugeng siang, aku menehi kesempatan kanggo matur nuwun amarga buku resep sampeyan pancen beda-beda lan enak, aku ngetutake resep saben dina, matur nuwun