Oatmeal sewengi lan chia nganggo apel karamel

Oatmeal sewengi lan chia nganggo apel karamelApa sing diarani sewengi? Nganti setaun kepungkur aku ora bisa mangsuli pitakon iki. Lan ora amarga wangsulane ora gampang. Oatmeal lan chia sewengi, ing kasus iki, ora liya yaiku bubur nanging mung kari direndhem ing kulkas. Sederhana, bener?

Kanthi tembung liyane, bubur sing ora masak gandum nganggo susu utawa minuman sayuran ing geni, ayo padha adhem adhem supaya gandum nyerep cairan lan empuk. Lan kaya ngono aku nggawe dhasar oatmeal lan chia kanthi apel karamel iki; luwih kanggo penak tinimbang liyane.

Rendhem oat lan bocah wadon sing ngombe sayuran ing wayah wengi duwe kaluwihan. Yen tangi, sampeyan mung kudu panas, yen pengin, lan tambahake iringan sing dikarepake. Ing kasus iki, dheweke Apel Caramel, sing luwih ala bisa dadi potongan buah, kacang utawa coklat. Apa sampeyan wani nyoba?

Resepipun

Oatmeal sewengi lan chia nganggo apel karamel
Oatmeal lan chia sewengi kanthi apel karamel iki minangka sarapan sing enak kanggo miwiti dina kanthi energi.
Pengarang:
Jinis resep: Desayuno
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 tuwung wedang almond
  • 1 sendhok wiji chia
  • 3 sendok makan gandum gulung
  • 1 sendok madu
  • 1 sendok teh ekstrak vanilla
  • Jiwit kayu manis
  • Kacang asem
Kanggo apel karamel
  • 1 apel, dipotong-potong
  • 1 sendok teh minyak zaitun
  • 1 sudu madu
  • Kayu legi kanggo rasa
  • jiwit uyah
Preparation
  1. Kita nyampur wadhah sing adhem gandum, wiji chia, minuman sayuran, madu, ekstrak kayu manis lan vanili.
  2. We nutup wadhah lan kita wenehake ing kulkas paling ora 6 jam utawa sewengi.
  3. Uga ing wayah wengi utawa esuk, kita nyiapake apel karamel. Kanggo nindakake iki, kita panas minyak ing wajan lan aduk karo madu. Yen dicampur wis panas, tambahi potongan apel lan kita ayo padha karamel, ngowahi nalika emas ing sisih siji. Yen wis meh ditambahake kayu manis lan uyah, aduk lan pateni geni.
  4. We panas bubur oatmeal, Lebokake apel lan hazelnut ing ndhuwur lan aduk oat sing apik lan chia nganggo apel karamel.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.