Siapke salmon panggang iki karo kentang mashed kari

Salmon panggang karo kentang mashed kari

Yen sampeyan ora ngerti apa sing kudu dipangan sesuk, elinga salmon panggang iki kari mashed potato. A sajian sing bisa ngiringi karo a salad ijo lan panganan cuci mulut cahya kanggo ngrampungake menu tanpa complicating dhewe kakehan. Amarga aku wis ngandhani yen nyiyapake iku gampang, gampang banget.

Kentang tumbuk yaiku a iringan banget saka iwak, sayuran lan daging. Utamane yen iki digawe krasan lan regane sithik banget kanggo nggawe ing omah! Kajaba iku, bisa disesuaikan kanthi nambahake bumbu lan rempah-rempah sing beda-beda kanggo entuk nuansa rasa saben dina.

Dina iki aku tau ngrasakake kentang mashed bubuk bawang putih lan kari, ditambah butter lan susu sethithik kanggo nambah krim. Sing paling becik yaiku mangan sing digawe anyar, nanging yen sampeyan mutusake sadurunge, sampeyan bisa nambah cipratan susu lan dipanasake ing bain-marie nalika disedhiyakake supaya bisa pulih kanthi tekstur sing lembut lan lembut. ciri iku. Apa sampeyan wani nyoba?

Resepipun

Siapke salmon panggang iki karo kentang mashed kari
Salmon panggang karo kentang tumbuk kari iki pilihan banget kanggo nedha awan. Krim lan aroma puree ngrampungake iwak kanthi sampurna.
Pengarang:
Jinis resep: Ikan
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 5 kentang cilik
  • 1 sendok makan butter
  • Minuman susu utawa sayuran
  • ½ sendok teh bubuk kari
  • Bubuk bawang putih
  • Sal
  • Mrica ireng
  • Pala
  • 2 irisan salmon
Preparation
  1. Kupas kentang, potong setengah lan masak ing panci kanthi banyu akeh nganti alus.
  2. Sawise tender, sijine ing Bowl karo butter, kari lan jiwit saka uyah, mrico lan papak wêdakakêna lan remukan karo garpu nganti sampeyan njaluk puree banget kandel.
  3. Kanggo ngenthengake, pour susu utawa ngombe sayur-sayuran nganti tektur sing dikarepake wis ngrambah lan kanggo counteract rasa susu, nambah jiwit saka pala.
  4. Nalika kita rampung puree, cook loro irisan salmon ing panggangan, supaya padha masak apik ing sisih siji lan coklat rada sadurunge nguripake.
  5. Kita nyebarake kentang mashed ing rong piring lan nyelehake irisan salmon panggang ing ndhuwur.
  6. Kita seneng salmon panggang iki karo kentang mashed kari seger.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.