Siapke paha pitik panggang rosemary iki

paha ayam panggang rosemary

Pitik panggang sing enak banget. Ing omah, kita seneng banget, nanging ora biasa yen kita manggang kabeh. Sepasang pupu diiringi apik garnish sayuran cukup kanggo kita mangan. Lan iki paha ayam bakar rosemary minangka pokok ing buku resepku. Sinau kanggo nyiapake wong-wong mau!

Aku seneng duwe marinate pitik ing lenga karo rosemary lan papak sejam. Nanging langkah iki ora penting, sampeyan bisa langsung nggawa menyang oven yen sampeyan ora pengin nindakake utawa ora duwe wektu. Bakal kurang sedhep nanging isih bakal dadi cokotan saka sepuluh.

Saliyane bahan-bahan sing wis kasebut aku wis digunakake kanggo ngrasakake pupu pitik panggang iki bir sethitik. Sampeyan bisa nggunakake anggur putih yen sampeyan seneng, nanging aku seneng tendhangan sing ditambahake bir. Tampilake karo sawetara kentang panggang utawa sayuran panggang.

Resepipun

Siapke paha pitik panggang rosemary iki
Iki paha pitik panggang rosemary sedhep banget, proposal sampurna kanggo akhir minggu diiringi sawetara sayuran panggang.
Pengarang:
Jinis resep: Meat
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Pupu pitik 2
  • 1 ranting rosemary
  • 4 sendok makan minyak zaitun
  • 1 sendhok teh papak bubuk
  • A jiwit saka oregano pepe
  • ½ botol bir
Preparation
  1. Nyampur lenga, rosemary, bawang putih lan oregano ing mangkuk.
  2. We introduce pupu ing lan priksa manawa padha tetep uga impregnated nganggo campuran.
  3. Banjur, kita nutupi sumber karo bungkus plastik lan kita cadangan ing kulkas sakjam.
  4. Oven digawe panas nganti 200ºC lan alasi tray oven nganggo kertas baking.
  5. We sijine pupu ing, kulit munggah, lan sprinkle karo klamben.
  6. Panggang 20 menit ing 200ºC lan banjur Kita wisuh karo bir.
  7. Kanggo ngrampungake kita manggang 10-15 menit maneh, nganti pitik wis browned.
  8. Sajikan pupu pitik panggang rosemary panas karo a sajian sisih saka kentang lan / utawa sayuran.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.