Celengan Avocado lan Chickpea

Celengan Avocado lan Chickpea

Apa celup? Kita bisa nemtokake minangka saus sing bisa nyelehake / nyebar panganan liyane. Guacamole utawa hummus minangka sawetara panganan paling populer nanging sampeyan bisa nggunakake bahan sing pengin digunakake. Wétan saka alpukat lan cah ayu Minangka pungkasan sing wis dicoba.

Dips becik minangka wiwitan ing nedha bengi ora resmi karo kanca-kanca. Kita bisa mencelupake rasa asin lan kripik, kroket utawa sayuran, kabeh sing bisa dipikirake! Preparasi nyelep alpukat lan kacang ayam iki gampang banget; Sampeyan mung kudu kuwatir milih alpukat sing wis siyap kanggo siyap.

Celengan Avocado lan Chickpea
Celup alpukat lan kacang ayam sing disiapake saiki bisa dadi wiwitan kanthi sawetara pretzel, kentang goreng utawa sayuran.
Pengarang:
Jinis resep: Appetizer
Porsi: 8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 400 g. masak lan wisune buncis
  • 3 alpukat mateng, diadu lan dikupas
  • ½ cangkir kemangi, thyme, lan oregano seger
  • Jus saka 1 lemon
  • 2-3 siung bawang putih, dikupas
  • ½ sendhok uyah kasar
  • ¼ sendhok mrico ireng
  • ⅓ tuwung minyak zaitun + ekstra kanggo dekorasi
  • Cayenne remuk kanggo dekorasi (opsional)
Preparation
  1. Ing prosesor panganan kita lebokake bahan-bahan ing ngisor iki: kacang buncis, alpukat, jamu aromatik, jus lemon, papak, uyah, mrico lan minyak zaitun. Campur nganti kita entuk puree sing mulus, priksa manawa "ngresiki" sisih kasebut kanthi spatula.
  2. Sawise puree dipikolehi, kita nyoba lan nyetel sawetara bumbu yen perlu.
  3. Kita nyedhiyakake alpukat lan cah ayu ing piring lan diwenehi gerimis minyak zaitun prawan ekstra lan jiwit cayenne remuk,

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.