Puff pastry star karo Nutella

Dina iki aku nggawa sampeyan lintang pastry puff karo Nutella. Wis misuwur amarga wis diiklanake ing televisi, aku yakin manawa gampang banget lan apik banget.

Aku arep nyiapake kanggo Reyes, amarga ing omah bocah cilik ora seneng karo roscone lan kue iki disenengi. Ana jajan sing apik banget lan narik akeh perhatian, mula sukses bisa njamin, kasurung kanggo nyiapake.

Puff pastry star karo Nutella
Pengarang:
Jinis resep: Postres
Porsi: 6-8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 lembar roti puff bunder
  • A toples of Nutella 250gr. utawa coklat
  • 1 endhog kanggo cet jajanan puff
Preparation
  1. Kita nyelehake dhasar pastry puff ing kertas roti lan dilebokake ing piring oven.
  2. Kita njupuk botol Nutella lan panas krim koko sawetara detik supaya bisa luwih apik.
  3. Nyebar lapisan Nutella ing jajanan puff, nganti 1 cm. sekitar.
  4. Kita lebokake lapisan roti lapis liyane ing ndhuwur adonan karo Nutella.
  5. Kanthi bantuan gelas, kita menehi tandha ing tengah, banjur dibagi makutha dadi papat bagean, lan iki dadi papat bagean liyane lan sateruse nganti ana 16 bagean sing padha.
  6. Kita bakal nggulung kanthi tliti kanthi tliti, njupuk strip saben tangan lan corak, siji ing sisih tengen lan siji ing sisih kiwa lan sateruse nganti kabeh lintang rampung.
  7. Kita ngalahake endhog lan nganggo sikat pawon kita cat kabeh pangkalan lintang, nyebar sudhut kanthi apik supaya bisa ditutup lan dilebokake ing oven.
  8. Panggang ing suhu 200ºC udakara 20 menit utawa nganti jajanan puff dadi coklat emas.
  9. Kita bisa dekorasi nganggo gula es.
  10. Lan saiki kita mung kudu mangan !!! Kita anget lan bisa dipangan, sing digawe anyar, kue puff renyah banget lan luwih apik.
  11. Makanan penutup sing enak kanggo sampeyan!

Yen pengin, sampeyan uga bisa nggawe panganan cuci mulut puff liyane karo coklat, aku menehi video babagan cara nggawe:


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.