Waluh, nasi lan jajan coklat

 

Waluh, nasi lan jajan coklat

Dina iki aku propose kanggo nyiyapake a jajan waluh sing narik kawigaten amarga duwe beras coklat ing bahan-bahane, bahan sing arang digunakake kanggo nyiyapake panganan cuci mulut. Yen nambah, waluh, beras lan kue coklat iki bisa disiyapake tanpa nambah gula, ora bisa uga ora bisa.

Aku nindakake kanthi jumlah sithik, sampurna kanggo wong papat, nanging sampeyan bisa nggandha jumlah yen sampeyan pengin sing luwih konsisten.  Tekstur alus lan jus,  padha karo pai waluh khas. Cocog kanggo panganan cuci mulut tanpa abot banget. Lan sampeyan bisa nambah coklat!

Langkah demi langkah iku gampang banget. Bakal luwih suwe nyiyapake bahan kasebut, amarga waluh lan sega kudu dimasak sadurunge, tinimbang nyiyapake adonan lan masak kue dhewe. Apa sampeyan wani nyoba? Coba tambahake sawetara kripik coklat kaya sing dakkarepake.

Resepipun

Waluh, nasi lan jajan coklat
Kue Nasi Waluh Coklat iki alus lan jus, sampurna kanggo panganan cuci mulut sing legi tanpa gula tambahan.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 180 g. waluh panggang
  • 90 g. nasi coklat mateng
  • 1 endhog
  • 65 g. keju seger sing lancar
  • 25 g. glepung almond
  • ⅓ sendhok teh kayu manis
  • Jiwit jahe
  • Jiwit pala
  • Kripik coklat peteng
Preparation
  1. Oven digawe panas nganti 180ºC.
  2. Kita wis mesthekake timbang waluh lan pari kanthi apik, kanthi kalorone bahan kasebut wis masak lan cair, saengga cairan sing berlebihan ora bisa ngrusak jajan kasebut.
  3. Banjur, kita lebokake bahan kasebut sisan karo liyane (kajaba chip coklat) ing wadhah utawa prosesor panganan lan kita tlatah nganti entuk campuran tanpa gumpalan.
  4. Sawise entuk, nambah kripik coklat lan kita nyampur.
  5. Banjur kita pour dicampur menyang cetakan digawe saka silikon utawa kanthi dhasar sing diiseni kertas greaseproof (tambang udakara 14 × 14 cm) banjur digawa menyang oven.
  6. Panggang ing suhu 180 ° sajrone 20 menit utawa nganti jajan rampung.
  7. Kita njupuk, adhem lan pasang ing kulkas sawetara jam.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.