Nasi goreng telu ditresnani, gampang lan sehat

Nasi goreng telu ditresnani

Mesthi kakehan ngicipi sega telu ditresnani Ing restoran Cina, sampeyan wis takon apa bahane lan cara nyiyapake ing omah. Dina iki, ing Resep Masak, kita njlentrehake kabeh keraguan kanthi langkah demi langkah sing gampang supaya kabeh wong bisa masak ing omah.

Nasi goreng telu ditresnani, gampang lan sehat
Resep asli Cina sing sederhana lan sehat iki digawe nganggo bahan-bahan sing bisa diakses kabeh. Kuncine yaiku milih pari gandum dawa sing apik lan digoreng sadurunge disedhiyakake nganggo "enak" lan sentuhan kedele. Sampeyan bisa dadi salah sawijining sajian, ngiringi pupu ayam panggang sing enak utawa ngisi fajitas utawa pancake.
Pengarang:
Kamar pawon: China
Jinis resep: Beras
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 180 g. pari gandum dawa
  • 50 g. kacang polong
  • 1 wortel gedhe
  • 150 g. saka udang
  • 2 irisan kandel ham sing wis mateng
  • Endhog 2
  • Kecap 2 kecap
  • 1 sendok teh gula
  • Lenga zaitun
  • Sal
  • telung nasi goreng sing ditresnani Telung nasi goreng sing ditresnani, gampang lan sehat
Preparation
  1. Kita miwiti kanthi masak wortel lan kacang polong. Kanggo iku kita nyelehake panci kanthi banyu dadi panas lan nalika wis umob, tambahi wortel sing dikupas lan uyah jiwit. Sakcepete sadurunge wortel wis lembut, tambahkan kacang polong lan masak suwene 4 menit maneh. Nalika wortel lan kacang polong wis empuk, copot saka panas, uculake, anget lan wortel wortel dadi gedhe.
  2. Ing wektu sing padha kita nyiyapake omelet manis. Endhog kita diantemi nganggo jiwit uyah lan sendok teh gula nalika dadi panas wajan nganggo sendok teh minyak. Nalika lenga panas, tuang endhog lan siyap omelet manis sing apik banget, kayata crepes. Sawise siyap, kita copot saka panas, potong lan simpen.
  3. Banjur kita masak sega ing banyu sing akeh, ngetutake instruksi pabrike. Kita aduk saka wektu ke wektu lan nalika wis meh rampung kita ngilangi geni, ngumbah ing sangisore banyu sing adhem lan saluran.
  4. Nasi goreng bahan-bahan enak telu
  5. Nalika sega masak, kita njupuk kesempatan kanggo motong ngudani ham sing wis masak sing kita cadangan.
  6. Ing wajan gedhe, panas 3-4 sendok minyak zaitun lan kita tumis udang suwene 3 menit. Nalika udang duwe warna sing apik, tambahkan nasi sing wis dicelupake kanthi apik lan rong sendok kedhele. Kita aduk kanthi becik lan tumis sak menit.
  7. Pungkasan, kita nambah kabeh bahan (omelet, ham masak, kacang polong lan wortel), aduk lan wenehake kanggo disajikake.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 400


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.