Muffin Waluh Krasan

Muffin Waluh Krasan. Bali sekolah diwiwiti lan nyiyapake kue lan muffin. Aku resep resep sing duwe woh-wohan, sayuran, sayuran. Iki minangka cara kanggo beda-beda lan nyoba sing anyar, uga ngenalake sawetara woh-wohan utawa sayuran sing regane akeh.

La waluh Ana ing omahku sing ora disenengi banget, nanging ing kue sing diwenehake karo kue utawa muffin, dheweke mesthi sukses.

Muffin Waluh Krasan
Pengarang:
Jinis resep: Desayuno
Porsi: 6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 350 gr. waluh mentah
  • 250 gr. saka gula
  • 250 gr. Saka glepung
  • Endhog 3
  • 100 ml. lenga kembang srengenge
  • 2 sachet agen nambah utawa ragi 1 sachet
  • 1 sendok panganan cuci mulut kayu manis
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake muffin waluh krasan, kita bakal miwiti ngethok waluh. Kita bakal mbusak kulit, ngresiki wiji, dipotong cilik-cilik. Jupuk mangkuk aman gelombang mikro, lebokake potongan waluh, tutup nganggo bungkus plastik lan lebokake ing gelombang mikro sajrone 6 menit ing 800W utawa nganti mateng.
  2. Ing mangkuk liyane, kita bakal nyelehake gula lan waluh, kita remuk. Kita bakal nambah bahan liyane, luwih dhisik endhog siji-siji banjur pukul, banjur minyak lan kayu legi, aduk kanthi becik.
  3. Kita njupuk glepung, tambah ragi utawa sachet agen mundhak. Kita bakal nyaring glepung lan bakal ditambahake menyang campuran sadurunge, lan aduk kanthi becik.
  4. Sawise adonan wis disiapake, kita bakal sijine kapsul kanggo muffin ing cetakan oven, kita bakal isi karo adonan,, kita bakal nyelehake gula ing ndhuwur saben muffin. Kita bakal siap oven ing suhu 180ºC. Kita ngenalake muffin lan ninggalake udakara 15 menit, gumantung saka oven. Kanggo ngerti yen wis siyap, klik ing sisih tengah cupcake yen wis garing, dheweke bakal siyap.
  5. Ayo adhem lan siyap dipangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.