Mrico piquillo lan salad tuna

Mrico piquillo lan salad tuna , salad sing sugih lan sederhana sing bisa digawe, kanthi rasa akeh. Mrico panggang menehi akeh rasa, iku cocog kanggo salad, kanggo nggawe saos utawa ngiringi daging utawa panganan iwak. Sampeyan uga bisa nggawe salad anget, amarga mrico kasebut apik banget kanthi panas.

Salad bisa digawe kanthi macem-macem cara lan ing musim apa wae. Mrica bisa dipanggang ing omah ing oven utawa bisa uga wis dituku supaya bisa ditemokake ing toples kaca utawa kaleng.

Kanthi mrico lan tuna, kita bisa nyiyapake salad sing enak lan digabung karo bahan liyane.

Mrico piquillo lan salad tuna
Pengarang:
Jinis resep: Roti lapis
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 pot mrico piquillo
  • 2-3 siung bawang putih
  • Lettuce
  • 1 bawang bombay
  • Iwak tuna
  • Olives
  • 1 cabai utawa lombok (opsional)
  • Sal
  • Mrica
  • Lenga zaitun
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake mrico piquillo lan salad tuna, kita bakal miwiti masak mrico piquillo.
  2. Kita mbusak mrico saka piquillo lan nyimpen cairan kasebut.
  3. Kupas lan potong bawang putih dadi irisan.
  4. Kita wajan wajan nganggo jet minyak, tambahkan bawang putih lan cayenne ing geni cilik.
  5. Nalika bawang putih katon coklat lancip, lebokake mrico lan duduh kaldu saka pot, supaya masak udakara 5 menit kanthi udakara panas utawa nganti mrico roso papak. Tambah uyah sithik.
  6. Yen wis masak. Kita mateni geni.
  7. Kita nyiyapake salad, kita sijine kabeh mrico utawa strip ing sumber.
  8. Kita ngumbah salad, dipotong banjur dilebokake ing sumber uga mrico.
  9. Kita chops chives lan nambah.
  10. Kita ngilangi minyak sing akeh saka tuna lan dilebokake ing wajan, tambah zaitun.
  11. Kita ngeculake minyak saka wajan lan duduh kaldu mrico lan uyah sithik.
  12. Kita ngawula.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.