Mrico piquillo diiseni sayuran

mrico-diiseni-karo-sayuran

ing mrico piquillo Iki minangka klasik sing bisa disiapake kanthi macem-macem isian, lan uga nggunakake sawetara turahan, bisa dipangan panas utawa adhem lan uga disiyapake sadurunge.

Ing kesempatan iki aku wis nyiapake sawetara mrico piquillo diiseni sayuran, njupuk kauntungan saka sayuran musim panas. Apik banget piring vegetarian sing minangka pamula utawa kanggo nedha bengi iku apik banget.

Mrico piquillo diiseni sayuran
Pengarang:
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Kaleng mrico piquillo (12 mrico)
  • 2 mrico ijo
  • 3 tomat
  • 1 zucchini
  • 1 cebolla
  • 2 siung bawang putih
  • 1 aubergine
  • 4 sendok makan krim cair
  • Saos tomat 2 sendok
  • Minyak
  • sat
  • Oregano lan mrico
Preparation
  1. Kita ngumbah sayuran lan dipotong cilik-cilik.
  2. Kita wajan wajan karo minyak, tumis bawang putih lan bawang, nalika wiwit diwarnai bakal ditambahake sayuran liyane lan adhem udakara 10 menit.
  3. Sawise wektu iki, kita bakal nyelehake tomat goreng lan mateng nganti 5 menit maneh, banjur kita tambahake uyah, oregano, mrico lan setengah gelas banyu, kita bakal kari nganti mateng miturut karepe dhewe.
  4. Yen wis rampung, kita bakal sijine krim cair, kita bakal nyampur kabeh, bakal ngrasakake uyah lan mrico, kita bakal mateni panas lan supaya tenang lan adhem sithik.
  5. Banjur kita bakal wiwiti ngisi mrico kanthi ngisi iki, kita bakal ninggalake sethithik kanggo saos lan bakal isi lan lebokake ing nampan.
  6. Kanggo saos, kita bakal njupuk sethithik sayuran lan remuk, yen nganti kenthel, kita bakal nambah banyu sithik. lan Kita nutupi mrico.
  7. Iki saus sing apik banget lan entheng.
  8. Kita bisa ngladeni panas utawa adhem.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.