Mostachones de Utrera, manis tradisional

Mostachons saka Utrera

ing macaroons saka Utrera Padha manis khas masakan Andalusia. Luwih cedhak karo kue bolu tinimbang kue, digawe kanthi bahan-bahan prasaja kayata endhog, gula, glepung lan kayu manis. Apa sampeyan duwe kabeh bahan ing pantry? Banjur mung luwih saka setengah jam, sampeyan bisa nyiyapake.

Padha sampurna ing wektu cemilan karo secangkir kopi, senajan sampeyan kudu menehi perhatian yen sampeyan ora pengin kabeh bakal direndhem. Lan kaya sing wis dakcritakake, sanajan ana watesan, tekstur permen iki padha karo kue bolu sing lembut lan alus.

Apa sampeyan wani nyiyapake? Nindakake iku banget prasaja lan mung sampeyan kudu sawetara rod elektrik lan mangkok kanggo iku. Uga kertas baking lan iku saliyane kanggo porsi supaya macaroons ora nempel ing tray nalika dipanggang, banjur Cut menyang kothak tradisional digunakake kanggo nyimpen. Senajan sampeyan ora bakal bisa kanggo nyimpen akeh; Padha mung bakal tetep tender kanggo sawetara dina hermetically nutup.

Resepipun

Mostachones de Utrera, manis tradisional
Utrera macarons minangka manisan tradisional Andalusia. Sawetara biskuit cilik, becik kanggo duwe ing afternoon karo warung.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 16
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Endhog 3
  • 130 g. saka gula
  • 130 g. glepung gandum
  • 1 sendok teh kayu manis lemah
Preparation
  1. Kita misahake wong kulit putih saka yolks lan preheat oven nganti 180ºC.
  2. Kita masang kulit putih nganti titik salju, nambah gula sethithik sakwise wiwit munggah.
  3. Sawise ngumpul, kita nambah kuning telur tanpa nglilani ngalahake karo rod.
  4. Sawise tambahi glepung sithik karo kayu manis, sifted lan karo gerakan enveloping.
  5. Selehake kertas manggang ing tray lan kanthi bantuan sawetara sendok utawa tas jajanan, kita duwe gundukan adonan, kira-kira 6/8 saben tray sing pisanan ora ngluwihi luwih saka 8 centimeter ing diameteripun. Dheweke bakal tuwuh luwih sithik ing oven, saengga luwih trep kanggo ninggalake papan ing antarane supaya ora nempel.
  6. Kita nggawa dheweke menyang oven lan kita masak ing 180ºC karo panas munggah lan mudhun kanggo 14 menit nganti kita weruh sing sudhut wiwiti coklat rada.
  7. Banjur kita njupuk metu kita ngethok kertas lan kita sijine macaroons Utrera ing rak supaya padha rampung cooling.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.