Monkfish karo udang

Monkfish karo udang, sajian becik kanggo nyiyapake kanggo acara apa wae utawa kanggo nedha bengi Natal utawa nedha awan. Monkfish punika iwak putih banget nutritious lan sehat. A sajian prasaja, cepet nyiyapake lan apik banget.

El monkfish nduweni daging lan rasa sing kuwata, karo kita bisa nyiyapake akeh pasugatan. Nanging wiwit iki teka pesta Natal Kita bakal nyiyapake sajian liyane sing meriah nanging prasaja lan cepet sing bisa disiapake sadurunge. Sajian kanggo dadi mewah.

Monkfish karo udang
Pengarang:
Jinis resep: Ikan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 monkfish gedhe
  • Prawns
  • 150 ml anggur putih
  • Duduh kaldu iwak 1 gelas
  • 2 siung bawang putih
  • 1 bawang bombay medium
  • 1-2 tablespoons glepung
  • Parsley
  • Minyak lan uyah
  • Balung iwak
  • Parsley, 2-3 cengkeh bawang putih
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake monkfish karo udang, kita bakal nyiyapake duduh kaldu kanthi sirah lan balunge monkfish lan iwak liyane kanggo godhok kanggo nyiyapake duduh kaldu iwak. Kita bakal sijine karo parsley sethitik, sawetara cloves papak kabèh lan sakepel saka uyah. Kita bakal ninggalake masak nganti 20 menit. We dipesen.
  2. Kita ngresiki udang, mbusak sirah lan cangkang saka awak. Kita sijine casserole kanthi jet minyak sing apik, kita nambahake kepala lan cangkang udang. Kita ngeculake kabeh rasa menyang lenga. Kita njupuk metu lan kita bisa nambah menyang duduh kaldu iwak.
  3. Ing casserole sing padha karo lenga sing ana karo jus udang, kita bakal nambah lenga sing luwih cilik yen perlu, kita bakal nambah bawang bombay lan bawang putih sing disigar. Kita ngidini masak ing medium panas supaya bawang bisa digodhog kanthi apik.
  4. Nalika digodhog, tambahake 1 utawa 2 sendok teh glepung, gumantung saka jumlah iwak monkfish. Yen gedhe lan sampeyan pengin duwe saus sing apik, tambahake 2 sendok makan glepung. supaya masak kanggo menit. Tambah anggur putih, supaya ngurangi kanggo 2-3 menit lan nambah stock iwak, aduk lan cook kanggo 10 menit. Kita ngrasakake uyah lan ninggalake kanggo rasa kita.
  5. Sawise wektu iki, kita uyah potongan monkfish lan ditambahake ing duduh kaldu, ninggalake nganti 7-8 menit. Yen luwih seneng, echo sampeyan bisa ninggalake wektu luwih suwe.
  6. Nalika iwak wis rampung, tambahake udang kanggo sawetara menit. Potong parsley sing cukup, tambahake ing wajan lan mateni.
  7. Lan siyap mangan !!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.