Napolitan coklat mini

Napolitan coklat mini, panganan cuci mulut cepet kanggo ngiringi kopi. Nyiyapake panganan cuci mulut puff iku gampang lan enak banget, mesthi populer banget, amarga bisa diisi nganggo krim, coklat, senggol ...

Kue puff iki minangka salah sijine cokelat, sugih lan asri, diisi coklat, amarga nganggo coklat, kemenangan bakal diyakini. Pancen apik yen ana kue puff ing omah, bisa ngindhari kita saka masalah, apa wae manis utawa asin.

Napolitan coklat mini
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 lembar jajanan puff
  • 1 tablet coklat kanggo dilebur
  • 1 endhog diantemi
  • 1 sendhok glepung
  • Marmalade
  • mi coklat, almond ...
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake napolitan coklat mini, luwih dhisik oven bakal digawe panas nganti 200ºC, kanthi panas mudhun lan mudhun.
  2. Kita nyelehake glepung sethithik ing meja kerja, lan sijine pastry puff sing wis digawe dawa ing ndhuwur.
  3. Kanthi pemotong pizza utawa piso sing landhep ... Potong pastry puff vertikal dadi 3-4 strip miturut ukuran sing sampeyan seneng lan 3-4 kanthi horisontal, bakal ana sawetara kothak ukuran cilik.
  4. Ing saben alun-alun kita sijine ons coklat, yen kothak luwih gedhe kita bakal sijine coklat luwih gedhe.
  5. Kita bungkus potongan coklat nganggo jajanan puff, pisanan sisih siji banjur sisih liyane.
  6. Kita ngalahake endhog lan nganggo sikat pawon, kita cat kabeh pastry puff dadi coklat tuwa.
  7. Kita njupuk baki panggang, sijine kertas sprei.
  8. Ing sisih ndhuwur, kita bakal nyelehake jajanan puff.
  9. Kita lebokake oven, ing tengah lan tinggalake udakara 15 menit utawa nganti coklat emas.
  10. Nalika emas, kita nggawa nampan, cat panas kanthi senggol sithik lan sijine mi coklat ing ndhuwur utawa almond, gula sing digulung. glas….
  11. Ayo adhem lan siyap dipangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.