Mentega kacang lan bubur gedhang

Mentega kacang lan bubur gedhang

ing mentega kacang lan bubur gedhang Sing dakundang sampeyan nyoba dina iki, tanpa mangu-mangu, bubur paling nyenengake sing wis dakwiwiti nganti saiki lan aku wis nyiyapake akeh. Lan gampang banget, sampeyan mung butuh 5 bahan kanggo nyiyapake, saliyane, kanggo topping sing pengin ditambahake.

Kunci kanggo nyiapake yaiku nindakake tanpa kesusu. Nyatane, sampeyan kudu masak bubur ing omben-omben sayuran nalika aduk tanpa mandheg nganti kenthel, udakara sepuluh menit. Nanging apa 10 menit yen asil sampeyan bisa ngrasakake bubur kaya iki? Apa aku wis ngandhani yen dheweke enak?

Bubur yaiku a sarapan enak ing taun iki. Dheweke ora mung ngewangi sampeyan dadi panas nalika esuk, nanging uga menehi energi sing dibutuhake kanggo miwiti. Apa sampeyan butuh alasan luwih akeh kanggo nyiyapake? Aku ora bisa nolak nambah kayu manis lan madu minangka sentuhan pungkasan, nanging sampeyan bisa nindakake tanpa pengin.

Resepipun

Mentega kacang lan bubur gedhang
Mentega kacang lan bubur pisang bakal menehi sampeyan kabeh energi sing dibutuhake kanggo ngadhepi esuk dhisik esuk.
Pengarang:
Jinis resep: Desayuno
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Serpihan gandum 3 sendhok
  • 250-300 ml. omben almond tanpa gula
  • 1 gedhang mateng
  • 1 sendok makan butter kacang
  • 1 sendhok madu
  • Bubuk kayu manis lan madu kanggo dekorasi
Preparation
  1. Lebokake serpihan oat lan minuman almond ing panci. Kita menehi panas lan yen wiwit umob, kita masak supaya godhok alus banget suwene 10 menit tanpa mandheg aduk. Dadi, bubur bakal kenthel ing wektu kasebut lan bakal entuk konsistensi krim.
  2. Sawise 10 menit, kita minimalake geni lan nambah gedhang gedhang, mentega kacang, madu lan murni. Kita aduk nganti integral.
  3. Pungkasan, kita masak kabeh kanthi panas medium 2 menit maneh.
  4. Sajake bubur panas karo kayu legi lemah lan sawetara serat madu.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.