Meringues hantu kanggo Halloween

Meringues memedi

Halloween bakal teka lan amarga kita ngerti manawa akeh sing ngrayakake pesta iki, kita ora bakal kliwat kesempatan kanggo nuduhake sawetara proposal sederhana sing bakal diwenehake ing meja sampeyan. Proposal kaya iki meringues memedi, dihias khusus kanggo Wengi Halloween.

Kanggo nggayuh iki meringues seremKita mung kudu dekorasi meringue. Piye carane Gambar mripat lan cangkem memedi nggunakake chip coklat utawa coklat leleh. Iki minangka resep sederhana sing kudu sabar; Meringue udakara udakara sakjam setengah kanggo siyap.

Meringues hantu kanggo Halloween
Meringues memedi sederhana iki minangka resep pesta Halloween sing ideal. Apa sampeyan wani nindakake?
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 25
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 endhog putih ing suhu kamar
  • 200 g. gula (gula kastor *)
  • jiwit uyah
  • Sawetara tetes jus lemon
  • ½ sendok teh esen vanilla
  • 50 g. coklat peteng
Preparation
  1. Kita ngalahake wong kulit putih nganggo sawetara tetes jeruk nipis ing wadhah garing sing resik nganti umpluk.
  2. Banjur, tanpa mandheg ngalahake, kita nggabungake gula sithik-sithik banget. Luwih becik gula iku ora apa-apa, sing diarani 'gula kastor'. * Yen sampeyan ora bisa nemokake, lebokake gula normal kanggo sawetara menit, tanpa dadi gula es.
  3. Yen nambah wektu campuran, meringue bakal dadi luwih kenthel lan luwih kenthel. bakal luwih cerah. Kita bakal rampung nyiyapake meringue nalika gula ora ditemokake. Kita bakal mriksa kanthi nggosok bagean meringue ing antarane rong driji.
  4. Sawise siyap, kita ngenalake meringue ing a tas jajanan lan ing baki panggang sing ditutupi kertas, kita nggawe tumpukan cilik. Sampeyan uga bisa mbentuk nganggo sendok.
  5. Panggang ing suhu 100-130 ºC udakara sakjam setengah.
  6. Sawise rampung, kita nggawa dheweke metu saka oven lan Ayo dadi adhem.
  7. Kita nyawiji coklat lan nganggo sikat untu utawa sikat, kita narik mripat lan cangkem memedi.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 160


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.