Macaroni karo tomat lan tuna

Dina iki aku nggawa sampeyan piring pasta, sawetara macaroni karo tomat lan tuna, sajian prasaja lan apik banget. Piring pasta ora ilang paling sethithik sak dina seminggu, utamane yen ana bocah, yaiku sajian sing paling disenengi.

Sajian macaroni karo tomat lan tuna iki bisa disiapake ing wektu sing cendhak banget, ing dina-dina nalika kita ora duwe kepinginan kanggo masak utawa sethithik wektu, sajian iki becik lan ing ndhuwur kita duwe sajian krasan sing apik.

Yen sampeyan duwe wektu sethithik, sampeyan bisa nambah sayuran liyane ing saus, sing bakal menehi rasa sing akeh lan minangka cara kanggo mangan sayuran.

Macaroni karo tomat lan tuna
Pengarang:
Jinis resep: jajanan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 400 gr. macaroni
  • 1 cebolla
  • 500 gr. tomat remuk
  • 3 kaleng tuna
  • 1 jet minyak
  • 1 jiwit uyah
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake makaroni karo tomat lan tuna kita bakal miwiti karo sijine panci karo banyu akeh lan uyah sethitik, nalika wiwit godhok nambah macaroni, cook mau kanggo bab 8-10 menit utawa nganti mateng. We saluran mau lan cadangan.
  2. Ing saucepan, nyiyapake sauce. Pil lan chop bawang, sijine lenga sethithik ing wajan, tambahake bawang bombay sing disigar lan nalika wiwit coklat, tambahake tomat sing disigar utawa tomat goreng. Yen remuk kita bakal duwe wektu liyane. Tambah uyah sethithik. Nalika saos wis rampung, yen sampeyan ora seneng karo potongan bawang, kita nggiling.
  3. Bali saos menyang saucepan. Kita mbukak komplong tuna, saluran lenga, chop sethitik lan ditambahake menyang sauce. Copot kabeh lan ninggalake kabeh bebarengan kanggo sawetara menit.
  4. Sijine macaroni ing mangkuk lan tambahake saos, aduk. Yen macaroni kadhemen, tambahake macaroni ing wajan lan masak karo saos kanggo sawetara menit.
  5. Kita ngawula.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.