Gulung loin diiseni keju

Gulung loin diiseni keju, gulung sing enak lan sugih sing bakal disenengi kanggo ngisi keju sing nggawe dheweke sugih lan jus. Tenderloin daging babi iku paling apik kanggo nggulung iki.
Aku nggawa sampeyan sawetara loin gulung diiseni keju, Dheweke sugeh lan gampang disiyapake, kanthi isi keju sing lembut banget, kanthi rasa lan rasane asem, adonan menehi kesan sing apik banget, sanajan kita ora nyalah gunakake gorengan, saka wektu ke wektu bisa mangan kanthi dening salad utawa sayuran yaiku piring lengkap.
Resep sing disenengi kabeh wong, utamane bocah cilik, amarga jus banget. Lan yen sampeyan ngiringi kentang goreng, mesthine bakal dadi WAVE !!!

Gulung loin diiseni keju
Pengarang:
Jinis resep: Meat
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 12 steak sirloin
  • Irisan keju kanggo nyawiji
  • Endhog
  • Roti remah-remah
  • Sal
  • Minyak
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake gulungan loin sing diiseni keju, kita bakal miwiti nyiyapake loin. Kita uyah loin sethithik, rata-rata isi loin nganggo mallet, wenehake irisan keju ing pinggir dagu lan gulung isi.
  2. Roti roti kasebut dilebokake ing mangkuk lan ngalahake endhog ing piring. Gulung luwih dhisik liwat endhog banjur gulung liwat roti.
  3. Kita njupuk wajan, kita lebokake ing geni nganggo gelas minyak ing geni panas, yen panas tanpa ngrokok, kita bakal nggoreng gulungan. Kita nggawa dheweke lan dilebokake ing piring sing bakal diwenehi kertas pawon kanggo nyedhot lenga sing berlebihan.
  4. Dheweke dilebokake ing tray lan diladeni.
  5. sugih lan sederhana. Muga-muga sampeyan seneng karo dheweke !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.