Lentil karo sayuran lan kentang

Kita bakal nyiapake sawetara lentil karo sayuran lan parata, sajian sing sehat, lemu lan enak banget. Panganan lentil sing gampang disiyapake.

Sajian lengkap sing bisa ditambahake ing sayuran sing paling disenengi, aku nambah sawetara kentang ing potongan cilik, bisa dicopot. Sampeyan uga bisa nambah sawetara rempah-rempah kanggo menehi roso luwih akeh.

Kita bisa njupuk kauntungan lan nggawe jumlah lan pembekuan luwih akeh.

Lentil karo sayuran lan kentang
Pengarang:
Jinis resep: Sayuran
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 400 gr. lentil
  • 2 kentang
  • 1 potong mrica abang
  • 1 mrico lonceng ijo
  • 2-3 artichoke
  • Wortel 2
  • 1 cebolla
  • 1 jet minyak
  • 1 sendhok teh paprika
  • ½ sendok teh cumin lemah
  • Sal
Preparation
  1. Sayuran lan potong sayuran dadi cilik-cilik kajaba artichoke.
  2. Kita lebokake casserole nganggo jet minyak, tambahi sayuran lan tumis suwene sawetara menit.
  3. Kita ngumbah lentil, ditambahake karo sayuran, tambah paprika sing manis, aduk kabeh lan langsung tambahkan banyu nganti ditutup lan banyu luwih sithik.
  4. Ayo padha masak. Kita ngresiki artichoke, mbusak godhong sing atos lan ninggalake sisih sing paling alus, dilebokake ing mangkuk kanthi banyu lan jeruk nipis, tambahake artichoke ing banyu nganti dilebokake ing lentil.
  5. Kupas kentang, wisuh lan potong kentang, yen wis ora suwene 30 menit, tambahkan kentang, artichoke, jagung sendok teh lan uyah sithik. Yen perlu, kita bakal nambah banyu menyang kaser saka lentil.
  6. Ayo kita masak nganti kentang lan artichoke wis siyap lan lentil uga.
  7. Kita ngicipi uyah, mbenerake yen prelu.
  8. Yen lentil cetha banget, sampeyan bisa nggodhog kentang nganggo sayuran lan lentil, mula ditambahake menyang kaserol. Ayo mateng suwene rong menit lan lawati.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.