Lentil karo jamur lan tomat sing wis garing

Lentil karo jamur lan tomat sing wis garing

Minggu iki, suhune mudhun maneh ing sisih lor lentil karo jamur lan tomat sing wis garing dheweke dadi pilihan sing apik kanggo ngrampungake menu. Sampeyan bisa dadi salah sawijining sajian lan nyimpen apa sing bakal dituku maneh ing pirang-pirang dina.

Lentil iki dheweke duwe dhasar sayuran sing penting, saliyane jamur lan tomat garing ing lenga sing pengin disorot. Dheweke uga duwe bumbu kayata paprika. Sampeyan bisa milih paprika manis yen pengin luwih alus utawa gabungke karo paprika pedhes kanggo menehi rasa luwih wani ing sajian.

Lentil karo jamur lan tomat sing dikeringake srengenge tetep apik sajrone telung dina yen disimpen ing a wadhah ing udara ing kulkas, mula aku menehi saran supaya sampeyan entuk jumlah sing dibutuhake suwene rong dina. Apa sampeyan ora pengin mangan lentil rong dina ing minggu sing padha? Banjur sampeyan bisa beku.

Resepipun

Lentil karo jamur lan tomat sing wis garing
Lentil kanthi jamur lan tomat garing iku sampurna kanggo nada awak ing dina-dina paling adhem. Coba cobanen!
Pengarang:
Kamar pawon: Spanyol
Jinis resep: Legume
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 200 g. lentil
  • 3 sendhok minyak
  • 1 cebolla
  • 1 mrica ijo Italia
  • ½ mrico abang panggang
  • 1 wortel gedhe
  • 180 g. jamur
  • Saos tomat 2 sendok
  • 2 tomat garing
  • Sal
  • Mrica ireng
  • 1 sendhok teh paprika
  • Duduh kaldu sayur utawa banyu
Preparation
  1. We chop trikatuka, mrico lan wortel lan poach ing casserole nganggo telung sendok minyak zaitun sajrone 8 menit.
  2. Sawise nambahake jamur sing wis disigar lan goreng suwene sawetara menit nganti ganti warna.
  3. Kita nambah tomat goreng, tomat lan rempah-rempah sing disigar. Campur lan masak sawetara menit maneh.
  4. Banjur kita nambah lentil lan volume banyu utawa duduh kaldu sing padha. Godhok banjur ajrih, wenehake banyu adhem nganti ditutup.
  5. Masak lentil suwene 20 menit babagan utawa nganti lembut.
  6. Kita nyedhiyakake lentil kanthi jamur lan tomat sing garing srengenge dadi panas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.