Lentil karo chorizo ​​​​pedhes lan paprika

Lentil karo chorizo ​​​​pedhes lan paprika

Sawise rong dina pesta sing umume kita wis mangan panganan sing umume ora kalebu ing menu, ana sing pengin bali menyang rutinitas. Kanggo masak, contone stews kaya iki saka lentil karo chorizo ​​​​pedhes lan paprika, prasaja lan nyenengake.

Stews kacang-kacangan minangka kunci ing menu saben minggu. We mangan mau, umume, loro utawa telung dina minggu, tansah nyoba kanggo muter jinis legume. Aku tansah miwiti kanggo nyiapake karo a dhasar sayur sing apik Lan sanajan apa sing dadi judhul chorizo ​​​​pedhes kanggo rasa sing apik sing nyumbang, jumlah kasebut sithik banget.

Ing godhok iki sing penting yaiku sayuran: trikatuka, mrico lan wortel. Lan iku penting kanggo loman karo iki. Yen sampeyan uga duwe leek ing omah, sampeyan bisa nambah lan bakal spektakuler. Aku ngajak sampeyan nyoba cara iki; Aku yakin sampeyan bakal seneng.

Resepipun

Lentil karo chorizo ​​​​pedhes lan paprika
Lentil iki karo chorizo ​​​​pedhes lan paprika banget nyenengake, becik kanggo mangsa. Lan padha duwe basis penting sayuran minangka sampeyan bakal duwe wektu kanggo ndeleng.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 sendok makan minyak zaitun
  • 1 bawang bombay abang
  • 2 wortel gedhe
  • 1 mrica ijo Italia
  • ½ mrico panggang abang
  • 6 irisan chorizo ​​pedhes
  • 4 sendok makan puree tomat
  • ½ sendhok teh paprika panas
  • ½ sendhok teh paprika manis
  • Uyah lan lada
  • 240 g. lentil
  • Sup ayam
Preparation
  1. We chop trikatuka, mrico lan wortel peeled.
  2. Kita sijine rong tablespoons saka lenga zaitun ing saucepan lan kita nggoreng sayuran sajrone 10 menit.
  3. Banjur tambahake chorizo ​​​​disigar lan aduk nganti wiwit ngetokake lenga.
  4. Dadi, nambah tomat sing disigar, paprika loro manis lan pedhes, lan mangsa. Nyampur lan cook sawetara menit.
  5. Sawise nambahake lentil lan generously ndhuwur karo duduh kaldu pitik.
  6. We nutupi lan masak suwene 18 menit liwat medium panas dhuwur. Sabanjure, kita mbukak tutup lan cook limang menit liwat medium panas utawa nganti rampung.
  7. Sijine lentil karo chorizo ​​​​pedas lan paprika.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.