Lemon lan kue klapa kanggo ngiringi kopi

Lemon lan kue klapa kanggo ngiringi kopi

Asring ing ngarep kue krasan disiapake. Aku wong minangka panganan cuci mulut utawa kanggo ngancani nyruput kopi ing wayah sore Lan aku ora kesed kanggo nggawe, apamaneh yen padha prasaja kaya kue bolu lemon lan klapa iki, aku ngajak sampeyan nyoba.

Yen sampeyan seneng biskuit lemon, sampeyan bakal seneng karo kue iki linglang lan klapa wiwit roso saka terakhir banget subtle. Yen sampeyan ndeleng sing tiba cendhak, sampeyan bisa tansah dekorasi jajan karo panggang grated klapa ing ndhuwur, iku bakal menehi nuansa menarik banget.

Apa kita bakal mudhun menyang bisnis? Kaya sing wis dakcritakake, yaiku a kue sing gampang banget supaya saben wong bisa nyiyapake ing omah. A jamur lan mixer bakal dadi kabeh sing perlu kanggo nindakake. Lan mesthi, sabar perlu ora mbukak open sadurunge wektu, kaya aku wektu iki, lan supaya kelangan mudhun sadurunge nyoba.

Resepipun

Lemon lan kue klapa kanggo ngiringi kopi
Apa sampeyan nggoleki kue bolu sing prasaja lan lembut kanggo ngiringi kopi ing wayah sore? Coba kue lemon lan klapa iki. Iku gampang banget kanggo nindakake.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 150 g. butter krem
  • 80 g. saka gula
  • Endhog 3
  • Jus saka 1 lemon
  • 180 g. glepung gandum
  • 10 g. ragi kimia
  • 100 g. klapa parut
  • jiwit uyah
  • 30 ml susu
Preparation
  1. Beat butter karo gula ing mangkuk nganti krim banget.
  2. Sawise kita nambah endhog lan jus saka linglang lan ngalahake maneh nganti Integrasi.
  3. Ing mangkok liyane kita nyampur bahan garing: glepung, ragi, klapa parut lan uyah.
  4. Dipuntedahaken, ing kita incorporate karo obahe enveloping kanggo persiapan sadurunge nganti terpadu.
  5. Rampung pour susu lan whisk nganti dicampur campuran homogen.
  6. We panas ing open ing suhu 180ºC lan grease utawa garis loyang kue.
  7. Tuang adonan menyang panci lan panggang.
  8. Panggang 45 menit utawa nganti kue wis disetel. Priksa sawise 40 menit.
  9. Banjur copot saka oven lan supaya adhem nganti 10 menit sadurunge bukak ing rak kawat saengga rampung adhem.
  10. Sawise adhem kita nikmati kue bolu lemon lan klapa karo kopi.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.