Leek kadhemen lan krim kentang

Leek kadhemen lan krim kentang

Banget prasaja, iki carane resep iki aku propose kanggo sampeyan dina lan sing dadi a wiwitan sampurna sak sasi panas. Lan iki krim leek lan kentang sing adhem banget entheng lan dipangan kanthi gampang sanajan ing dina-dina nalika suhu katon ora ana langit-langit.

Kentang nambah tekstur iki Krim rasa entheng. Krim sing aku wis nolak krim sing asring ditambahake kanggo entuk tekstur sing luwih ora sopan. Sampeyan bisa nambah, sanajan aku njamin yen ora perlu kanggo seneng krim kadhemen iki.

sawetara croutons lan sawetara jamu seger becik kanggo ngiringi krim iki. Nanging sampeyan uga bisa Resor kanggo sawetara persagi ham goreng yen padha ngarih-arih sampeyan liyane. Saranku yen sampeyan nggawe, nyiyapake porsi kaping pindho. Iku tetep apik banget ing kulkas nganti telung dina. lan iku tansah apik kanggo duwe soko kelangan kanggo ngombe.

Resepipun

Leek kadhemen lan krim kentang
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 3 sendok makan butter
  • 3 bawang
  • ½ kilo saka kentang
  • 1 cengkeh saka papak
  • 5-6 cangkir saka duduh kaldu pitik
  • Uyah lan lada kanggo rasa
  • croutons
  • dill seger sethitik
Preparation
  1. Kita nyiyapake sayuran. Resik bawang bombay kanthi becik, copot bagian ijo lan potong dadi tipis lan seragam. Uga, pil kentang lan Cut menyang kubus.
  2. Sawise kita panas butter ing saucepan lan yen wis nyawiji nambah leeks lan cook mau nganti padha tender tanpa browning.
  3. Banjur kita nambah kentang, cengkeh bawang putih, duduh kaldu pitik, uyah lan mrico, banjur godhok.
  4. Sawise nggodhok, nyuda panas lan masak alon-alon nganti 25-30 menit, nganti kentang empuk banget.
  5. Remuk campuran lan liwati liwat gilingan pangan yen pengin luwih apik.
  6. Supaya krim kelangan banjur digawa menyang kulkas kanggo ngombe kadhemen.
  7. Sawise kadhemen, kita njupuk leek kadhemen lan krim kentang metu saka kulkas lan ngawula karo croutons lan dill seger sethitik.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.