Latar mburi daging peteng

Latar mburi peteng

Latar mburi peteng Iku duduh kaldu pekat sing digunakake minangka basis kanggo akeh persiapan masak kayata saus Spanyol sing misuwur. Duduh kaldu iki disiapake karo sayuran, balung lan potongan daging sapi sing dipanggang banjur dimasak ing banyu, kanthi geni sing sithik, kanggo mbusak kabeh zat kasebut.

Aku ora bakal ngapusi sampeyan, pot kudu dadi ing geni patang jam. Nanging, yen sampeyan pengin nyuda nganti maksimal lan beku duduh kaldu pekat sing diasilake ing kubus kanggo digunakake ing stews sabanjuré. Dadi pituturku, yen arep tekan kono, aja nganti kurang saka iki, supaya karyane nyebar.

Ing resep sesuk kita bakal nggunakake bagean saka duduh kaldu iki - 200 ml gambar khusus- kanggo nggawe sawetara bawang bombay sing bisa dadi iringan kanggo daging apa wae lan bakal menehi sentuhan perayaan ing meja sampeyan. Aku ngladeni dheweke karo tusk nalika Natal lan dheweke seneng banget. Nanging ayo miwiti ing wiwitan, latar mburi peteng.

Resepipun

Latar mburi daging peteng
Latar mburi peteng minangka duduh kaldu sing dadi dhasar kanggo persiapan dhasar ing pawon. Temokake carane nyiyapake!
Pengarang:
Jinis resep: Meat
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • 1,2 kg balung lan potongan daging sapi
  • 1 bawang putih
  • Wortel 2
  • 1 leek (mung bagian putih)
  • 1 teken seledri
  • 3 cengkeh saka papak
  • 1 gelas anggur abang
  • Banyu 4 liter
Preparation
  1. Ing saucepan karo basa gedhe kita sijine loro tablespoons saka lenga zaitun lan kita toast balung lan trimmings liwat medium panas daging sapi kanggo 25 menit, aduk asring. Kita kudu njaluk wong coklat lan kelet ing casserole, nanging njupuk care sing padha ora diobong.
  2. Nalika iki dipanggang, kita nambah sayuran kira-kira Cut lan poach mau.
  3. Sawise rampung, kita nyopot daging lan sayuran ing sisih pinggir casserole (aja dibuwang, akhir minggu sabanjure kita bakal ngandhani apa sing kudu ditindakake) lan kita pour anggur abang nggodhok lan panas ing liyane kanggo deglaze utawa, ing tembung liyane, copot roti panggang sing wis clung ing ngisor casserole. Yen wis dirilis, kita mindhah daging lan sayuran menyang sisih kasebut lan supaya cairan kasebut menyang sisih liyane kanggo entuk sing padha.
  4. Sawise rampung, kita cook saperangan liyane menit lan banjur kita nambah banyu. Godhok lan nyuda panas nganti medium / kurang supaya godhok tetep. Masak nganti patang jam, ngetokake lemak sing katon ing permukaan kanthi sendok slotted.
  5. Sawise wektu iku, kita mateni geni, Ayo dadi anget lan saring duduh kaldu.
  6. Rampung supaya kelangan rampung lan kita Pack latar mburi peteng.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.