Lasagna Terong

Lasagna terong, prasaja lan sugih kanggo nyiyapake. Padha apik banget minangka wiwitan, iku pilihan apik yen sampeyan duwe tamu lan sampeyan ora ngerti apa kanggo nyiyapake minangka wiwitan. Iku sajian lengkap banget.

Nyiyapake sajian iki ing irisan-irisan ndadekake luwih atraktif, nanging sampeyan bisa nggawe ngisi sing padha lan nyiyapake sawetara terong sing diisi.

Lasagna Terong
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 aubergine
  • 2 siung bawang putih
  • 500 gram tomat remuk utawa goreng
  • 300 gr. daging cincang
  • 2 bal saka mozzarella seger
  • Keju parut
  • Oregano
  • Mrica
  • Minyak lan uyah
Preparation
  1. Kanggo nyiapake lasagna aubergine, terong dikumbah dhisik, dipotong dadi irisan 1 cm.
  2. Siapke sauce tomat, sijine wajan karo lenga sethitik, nambah papak ing medium panas, nalika wiwit njupuk ing werna nambah tomat, tutup lan supaya cook liwat medium panas kanggo bab 15 menit, aduk lan nggawe manawa iku. ora kelet.
  3. Sawise 15 menit kita nambah rempah-rempah, aku sijine uyah, mrico lan oregano, kita ninggalake bab 5 menit utawa nalika kita weruh yen uyah wis siap. We mateni lan cadangan.
  4. Kita nggunakake daging cincang, sijine wajan karo cipratan lenga, nambah daging cincang lan goreng, nambah uyah lan mrico sethitik. Nalika iku Golden kita mateni lan cadangan.
  5. Coklat kabeh irisan ing loro-lorone. Sijine sawetara irisan aubergines ing sajian ovenproof cocok, kita bakal sijine sing paling gedhe kanggo nggawe basa. Kita sijine lapisan daging, banjur saos tomat lan irisan mozzarella seger. Dadi nganti sampeyan nggawe 3-4 lapisan.
  6. Sing terakhir bakal dadi irisan aubergine, sijine keju grated cilik ing ndhuwur lan sijine ing open ing 200 ºC kanggo bab 10 menit, sampeyan mung kudu panas lan gratin.
  7. Nalika kita ndeleng sing emas kita njupuk metu lan siap kanggo ngawula!!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.