Lacasitos nougat

Turrón de Lacasitos, manisan khas liburan iki, nougat. Nougat coklat ora bisa dilewatake, sapa sing ora seneng? Yen ana bocah ora bisa bolos, nanging sing diwasa uga ora bisa bolos, aku seneng. Nanging mikirake bocah cilik sing wis daksiapake enak iki nougat karo Lacasitos, Iku atraktif lan apik banget. Gampang banget kanggo nggawe nougat ing omah, iku worth iku amarga kita bisa sijine úa sing paling kita seneng lan kita ngerti apa iku perlu.

Wektu iki aku wis nyelehake Lacasitos nanging kacang karo coklat minangka kombinasi sing paling apik, apik banget, uga woh-wohan kayata ceri kaleng, blueberry, woh-wohan abang garing, jeruk manisan uga apik banget, kita duwe macem-macem kanggo nyiyapake. lan kaget kabeh kulawarga.

Lacasitos nougat
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 250 gr. coklat kanggo panganan cuci mulut utawa ireng kanggo nyawiji
  • 150 susu kental
  • 1 sendhok butter
  • A Pack saka Lacasitos
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake nougat Lacasitos, kita njupuk panci lan sijine banyu sing sethithik (kaya sawetara driji). Nalika wiwit godhok, mudhun menyang medium panas, sijine Bowl ing ndhuwur karo coklat disigar lan susu kental.
  2. Kita bakal aduk kanthi teliti nganti coklat ilang lan kabeh dicampur. Kita bakal ati-ati supaya ora entuk banyu menyang coklat.
  3. Nalika coklat wis ilang, copot saka geni, tambahake mentega lan aduk kanthi becik.
  4. Kita nambah Lacasitos ing campuran coklat. Kita nyampur lan nyampur.
  5. Kita grease cetakan, isi karo campuran, lan Gamelan. Kita sijine ing kulkas kanggo 4-5 jam.
  6. Sawise iku, kita njupuk metu, Cut menyang porsi lan siap kanggo mangan !!!

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.