Kue yogurt lan lemon

Kue spons yogurt lan lemon, klasik ing antarané kue spons, sederhana lan sugih banget. Resep iki minangka salah siji sing paling gampang digawe amarga nganggo gelas yogurt, kita bakal nggunakake langkah kanggo nyelehake bahan-bahan kue kasebut.

Lemon cocog kanggo panganan cuci mulut, tutul asam menehi rasa sing apik banget. Ing jajan, rasane empuk, nanging kajaba yogurt jeruk nipis, sampeyan bisa nambah jeruk nipis, iki bakal nambah rasa yoghurt lan kue jeruk nipis.

Kanggo nggawe jajan, ukuran kacamata yaiku yogurt.

Kue yogurt lan lemon
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 yoghurt lemon
  • Lemon semangat
  • Endhog 4
  • 3 glepung glepung
  • 2 gelas gula
  • 1 gelas minyak sunflower
  • 1 sachet ragi
  • butter kanggo nyebar jamur
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake yoghurt lan kue jeruk nipis, luwih dhisik nyiyapake bahan-bahan kasebut. Dheweke kudu suhu kamar, mula kita kudu siyap udakara 15 menit sadurunge.
  2. Kita njupuk yogurt lemon saka gelas, wisuh lan digunakake kanggo pangukuran.
  3. Kita nguripake oven ing suhu 180ºC kanthi panas lan mudhun panas.
  4. Ing mangkuk kita nyelehake endhog lan gula sing dicampur karo sawetara batang.
  5. Kita nambahake yogurt lan semangat lemon. Kita nyampur.
  6. Kita nambah minyak, aduk kanthi becik.
  7. Kanggo nambah glepung, luwih dhisik kita ayak bareng karo amplop ragi.
  8. Kita nambah sethithik lan nyampur, kaya mangkene nganti kabeh glepung integrasi apik.
  9. Nyebar cetakan butter lan glepung sithik, lebokake kabeh adonan kue lan lebokake ing oven ing sisih tengah.
  10. Bakal ditinggalake udakara 40 menit, bisa beda-beda gumantung saka oven. Nalika ndeleng manawa wis, kita bakal cucuk nganggo tusuk gigi, yen metu garing bakal siyap yen kita ora ninggalake sethithik maneh nganti wis siyap.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.