Kue yoghurt marmer, sarapan sing gampang

Kue yoghurt marbled

El Jajan yogurt Iki minangka klasik sing kudu diwiwiti ing jajan kue-kue. Cepet lan gampang kanggo nyiyapake, ora bakal gagal lan sarapan sing apik banget kanggo kabeh kulawarga. Kepiye carane bisa ngasilake efek marmer?

El efek marbled Digayuh kanthi nambah bubuk koko ing bagean saka adonan lan muter lapisan. Penyayang coklat bakal seneng tambahan iki lan kue bakal luwih warni. Coba wae!

Ingredients

  • 1 yoghurt lemon
  • Endhog 3
  • 2 ukuran yogurt gula
  • 1 ukuran yogurt minyak
  • 3 ukuran yogurt biasa
  • 1 amplop ragi jinis Royal
  • 2-3 sendok bubuk bubuk koko

Kue yoghurt marbled

Ngrampungake

Oven digawe panas nganti 180º.

Ing mangkuk, kita ngalahake kanthi pitulung sawetara rod listrik endhog lan gula nganti dicampur rata. Sabanjure, kita tambah sisa bahan siji lan sijine nganti dicampur karo campuran.

Kita misahake 1/3 campuran ing mangkuk liyane lan nambahake 2-3 sendok makan koko bubuk. Campur kanthi apik karo sendok kanggo nggabungake kakao lan entuk massa homogen.

Kita wiwiti nyiram bagean adonan "putih" menyang cetakan silikon nganti nutupi sisih ngisor. Sabanjure, kita ngeculake bagean saka massa kakao ing sisih ndhuwur, kaya-kaya kita ngetutake dalan cilik kanggo massa sadurunge. Kita mbaleni langkah pungkasan iki gantian massa nganti padha kesel.

Kanggo entuk efek marbled, Kita nggunakake tusuk sate kanggo nglacak "wolu" ing adonan kanthi dawa.

Kita panggangan kanggo Minutos 35-40. Kita mriksa apa jajan digawe kanthi masang tusuk untu utawa pinggir piso. Yen wis resik, mula bakal wayahe kanggo nyopot saka oven.

Kita supaya sabar lan unmold ing rak kanggo rampung adhem.

Informasi luwih lengkap - Kue spons lemon, sarapan sing gampang

Katrangan lengkap babagan resep

Kue yoghurt marbled

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 220

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.