Kue wortel karo frosting keju

Aku wis pengen golek Resep Kue Wortel sampurna. Kue wortel iki kanthi konsistensi luwih kenthel tinimbang kue tradisional lan padha karo spons babagan persiyapane, wis ngatasi aku lan uga gampang digawe!

Makanan penutup manis iki bisa disajikake dhewe utawa nganggo glasir. Ing kasus iki, aku nggunakake frosting keju kalorone kanggo ngisi jajan lan kanggo nutupi. Aku nindakake kanthi cara sing gampang, nanging sampeyan bisa nyoba luwih sithik sajrone presentasi, nambah lapisan kue spons utawa dekorasi karo woh-wohan sing wis garing.

Ingredients

Kue wortel karo frosting keju

Kanggo 8 wong:

  • 300 g. glepung gandum
  • 150 g. gula putih
  • 100 g. gula coklat
  • 230 ml. lenga kembang srengenge
  • Endhog 4
  • 2 sendhok teh bubuk
  • 2 sendhok teh baking soda
  • 1 sendhok teh kayu manis
  • 1/2 sdt uyah
  • 250 g. wortel parut (mentah)
  • 50 g. kenari disigar
  • 50 g. kismis

Kanggo frosting keju:

  • 250 g. Keju Philadelphia
  • 55 g. saka butter
  • 250 g. gula es
  • 1 sdt ekstrak vanilla

Kue wortel karo frosting keju

Ngrampungake

Oven digawe panas nganti 180ºC.

Kita miwiti nyaring glepung, ragi, bikarbonat lan kayu manis.

Ing mangkok liyane kita ngalahake endhog gula nganti nganti dobel volume. Tambah minyak lan terus ngalahake nganti kabeh wis terintegrasi.

Banjur kita nggabungake bahan-bahan kasebut, saring alon-alon, kanthi sendok kayu. Pungkasan, kita nambahake wortel parut, kenari lan kismis banjur aduk nganti kabeh wis terintegrasi.

Kita nutupi sisih ngisor cetakan nganggo kertas parchment, pelumasake sisihane banjur tuangkan adonan. Kita ngenalake ing open udakara 1 jam utawa nganti peso metu resik. Sampeyan bisa nindakake kaya iki utawa mbagi adonan lan nggawe kue loro (elinga yen wektu baking kira-kira setengah).

Nalika nggawe roti kasebut kita nyiyapake es. Kanggo nindakake iki, ngalahake mentega sawetara menit ing suhu kamar, banjur tambah keju lan ekstrak vanilla. Kita terus ngalahake nalika nambah gula es nganti kita entuk massa homogen. Kita cadangan ing kulkas.

Sawise jajan wis disiapake, kita adhem, kita mbukak lan mbukak dadi loro.

Iku mung babagan gawe jajan. Kita nyelehake lapisan pertama spons ing piring lan nutupi es. Kita nyelehake lapisan nomer loro lan nutupi kabeh jajan nganggo frosting kanthi bantuan spatula. Kita tetep ing kulkas nganti wayahe dikonsumsi. Luwih sugeh saka dina nganti sesuk!

Cathetan

Yen sampeyan pengin luwih spektakuler, siyapake rong kue kanthi adonan sing dituduhake banjur bukak loro dadi loro. Kanthi mangkono sampeyan bakal duwe jajan paling warna papat crita. Isi saben lantai nganggo frosting lan gambar sawetara detail ing sisih ndhuwur nganggo tas kue.

Cara nggawe frosting keju tanpa butter

Frosting keju tanpa butter

Yen sampeyan ora pengin utawa ora bisa nggunakake mentega, aja sumelang. Amarga ing resep-resep, kita mesthi bisa milih bahan sing beda kanggo nyiyapake pasugatan sing padha lan kanggo kulawarga. Mula yen pengin ngerti carane nggawe frosting keju tanpa butter, kita nuduhake sampeyan.

Ingredients

  • 250 gr. keju krim
  • 350 ml krim kocok
  • 200 gr gula es
  • sendok teh vanilla

Preparation

Frosting kanggo jajan spons

Sampeyan kudu ngalahake krim, kanthi gula lan vanilla. Elinga yen krim sing adhem, luwih becik ora bakal menehi resep. Yen wis integrasi apik, mula bakal luwih becik nambah keju krim. Maneh, sampeyan kudu terus ngalahake nganti entuk   konsistensi sing cukup krim. Iki gampang lan tanpa butter! Ing kasus iki, kita wis milih krim sebat utawa uga dikenal minangka krim susu.

Saliyane, yen sampeyan pengin menehi rasa keju sing luwih kuat, sampeyan bisa nambah 250 gr. saka keju mascarpone, saliyane kanggo bahan sing padha karo sing wis kasebut ing ndhuwur. Yen sampeyan duwe turahan, sampeyan bisa nyimpen ing wadhah tertutup ing kulkas. Tanpa mangu-mangu, iki minangka pilihan liyane sing paling enak lan kanggo para pecinta keju. Saiki sampeyan bisa, nganggo siji utawa liyane resep, nghias kue-kue utawa nggawe kue sing paling enak. Sampeyan mesthi bakal sukses!

Yen sampeyan seneng, iki resep liyane, kanggo keju keju wortel lan daging babi:

Artikel sing gegandhengan:
Kue wortel lan keju, campuran rasa sing apik banget

Katrangan lengkap babagan resep

Kue wortel karo frosting keju

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 390

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

9 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Lupita ngandika

    Aku pengin menehi pangukuran ing 1 cangkir 1/2 cangkir lsp. Kanggo wong sing ora duwe skala, kue wortel minangka favoritku, matur nuwun

  2.   Carmen ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget! Aku mung nggawe jajan lan enak banget.

    1.    Maria vazquez ngandika

      Aku seneng sampeyan seneng karo Carmen!

    2.    Soop ngandika

      Halo .. sakjam ora suwe aku nggawe jajan iki? Matur suwun dhisik

      1.    Maria vazquez ngandika

        Saben oven beda, nanging yen sampeyan wis biasa nggunakake, mesthine sampeyan ngerti oven sampeyan. Ing mine, sapa sing dadi wong tuwa, contone, prekara mesthi mbutuhake wektu 10-15 menit luwih suwe tinimbang resep sing dakwaca. Salah siji utawa aku kudu nambah suhu. Sing paling apik yaiku ngawasi sawise 35 menit.

  3.   Diego ngandika

    Kue iki wis sukses banget. Enak, jus, lan roso iki. Matur nuwun kanthi sanget kanggo resep. Kabeh sing paling apik

    1.    Maria vazquez ngandika

      Matur suwun Diego. Aku seneng sampeyan seneng. Iki minangka favoritku lan gampang uga nindakake.

  4.   Maria fernandez ngandika

    Cara nyiyapake krim keju!

  5.   lilian ngandika

    matur nuwun kanggo resep sing enak iki, sampeyan kabeh seneng karo aku