Jajan Nougat

kue nougat, A panganan cuci mulut tanpa open lan sing worth kanggo njupuk kauntungan saka nougat kita wis ngiwa. Kue sing prasaja lan apik banget. Becik kanggo njupuk kauntungan saka nougat kita wis ninggalake.

Kue kanthi akeh kehadiran, sing saben wong bakal seneng banget, kanthi rasa nougat sing lembut sing bakal disenengi banget. Manis krasan sing bisa disiapake kanthi cepet.

Jajan Nougat
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 paket biskuit 200gr.
  • 100 gr. saka butter
  • 350 ml susu
  • 350 ml krim kocok
  • 300 - 400 gr. kacang almond
  • 6 lembar gelatin
  • Kanggo dekorasi, almond crocanti, coklat, mie coklat….
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake kue nougat, kita bakal miwiti kanthi nyelehake lembaran gelatin ing banyu. Kita njupuk cetakan lan nyebarake karo mentega cilik.
  2. Kita chop cookie, sijine butter ing gelombang mikro kanggo sawetara detik kanggo nyawiji. Ing mangkuk kita sijine cookie lan butter. Nyampur kanthi becik lan nutupi ngisor cetakan. Kita sijine ing kulkas lan nyimpen.
  3. Kita nyiapake krim nougat. We Cut nougat menyang irisan-irisan. Kita sijine krim lan susu ing saucepan kanggo panas, kita nambah potongan-potongan nougat, kita bakal aduk nganti kabeh dadi krim. Yen sampeyan ora seneng golek almonds disigar, sampeyan bisa remuk.
  4. Kita ngeculake lembaran gelatin kanthi apik, ditambahake menyang krim panas. Kita nyampur nganti gelatin dissolves. Nalika kita weruh yen wiwit godhok, kita pindhah saka geni.
  5. Kita mbusak cetakan saka kulkas lan nambah krim, tutup karo almond crocanti utawa apa wae sing disenengi. Kita sijine ing kulkas 6-7 jam utawa sewengi.
  6. Sawise wektu iki, kita njupuk metu lan ngawula. Kita bisa ngiringi karo whipped cream, coklat ...

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.