kue nanas

kue nanas kuwalik, kue bolu banget jus kebak roso. Resep prasaja lan gampang kanggo nyiyapake, becik kanggo sarapan utawa cemilan.

Biskuit woh apik banget, jus lan luwih sehat. Nanas menehi akeh rasa kanggo kue iki, uga kue sing warna-warni, aku yakin kabeh wong bakal seneng.

kue nanas
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 250 gr. Saka glepung
  • 1 kaleng nanas
  • Endhog 3
  • 180 gr. gula
  • 125 gr. saka butter
  • 60 ml jus nanas
  • 1 sachet ragi
  • nanas Cairan Candy
Preparation
  1. Kanggo nggawe kue nanas, kita sijine oven ing suhu 180ºC kanthi panas munggah lan mudhun.
  2. Kita bakal nggunakake cetakan 22-24 cm. Kita bakal nutupi ngisor karamel.
  3. Kita mbukak kaleng nanas, kita bakal sijine sawetara irisan nanas panutup ngisor, kita bisa sijine sawetara cherries ing saben Piece saka nanas.
  4. Ing mangkuk, tambahake mentega sing lembut lan gula.
  5. Tambah endhog siji-siji lan nyampur kabeh.
  6. Tambahake cairan nanas.
  7. Nyampur glepung lan ragi, ayak lan ditambahake menyang campuran sethithik lan aduk kanthi becik.
  8. Tambahake adonan ing cetakan ing ndhuwur nanas.
  9. Sijine cetakan ing oven lan supaya masak nganti 30-40 menit, gumantung saka oven. Kita bakal prick ing tengah yen metu garing bakal siap, yen kita ora ninggalake sethitik maneh nonton iku ora kobong.
  10. Copot cetakan saka oven, supaya adhem supaya bisa unmold kanthi apik.
  11. Sawise kadhemen, kita unmold ing banyu mancur ninggalake bagean nanas ing ndhuwur.
  12. Dienteni wae, bakal luwih apik, lan yen bisa ditinggalake sewengi, kue bakal luwih apik.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.