Kue waluh lan pipa

Biskuit waluh

Kue waluh lan pipa krasan jus banget lan karo rasane legi lan alus. Kita duwe waluh ing saindenging taun ing pasar, nanging wektu musim gugur iki nalika paling asring digunakake kanggo resep.

Saiki wis misuwur amarga saya cedhak Wengi Halloween, lan akeh permen sing disiapake karo waluh, kaya kue sing diwenehi pipa sing wis daksiapake kanggo sampeyan.

Biskuit waluh
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 200 gr. waluh mateng
  • 250 gr. Saka glepung
  • Endhog 3
  • 1 yogurt krim
  • 200 gr. saka gula
  • 125 ml. lenga kembang srengenge
  • 2 sendhok teh bubuk manggang
  • ½ sendok teh baking soda
  • Kayu manis 1 sendhok teh
  • ¼ jahe sendok teh
  • ¼ sendhok teh pala
  • Wiji waluh lan kembang srengenge
Preparation
  1. Pisanan, kita bakal nggawe puree labu, dipotong-potong banjur dilebokake ing mangkuk aman gelombang mikro, tutup nganggo bungkus plastik lan gelombang mikro 8-10 menit kanthi maksimal. Sampeyan ngeculake. Kita remuk utawa remuk nganggo garpu.
  2. Oven digawe panas nganti 180ºC.
  3. Lebokake endhog, gula, puree labu, yoghurt lan minyak ing mangkuk, ngalahake nganti entuk homogen lan kabeh wis dicampur.
  4. Saliyane, kita nyampur bahan-bahan garing kayata glepung, ragi, bikarbonat lan rempah-rempah, dicampur lan ditambahake ing campuran liyane, ngalahake sethithik nganti kabeh digabung.
  5. Kita bakal nambah pipa lan campuran. Kita nyiapake cetakan udakara 22 cm. nyebar karo mentega lan glepung sithik banjur lebokake campuran banjur lebokake pipa liyane ing ndhuwur kanggo dekorasi.
  6. Panggang udakara 30 menit utawa nganti diklik nganggo tusuk waos ing tengah banjur wis resik.
  7. Kita ngeculake banjur wis dadi. Saka dina nganti dina luwih becik, luwih becik.
  8. Sampeyan uga bisa nggawe muffin tinimbang kue.
  9. Sampeyan bisa nindakake tanpa rempah-rempah yen ora disenengi.
  10. Lan siyap !!!

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.