Kue gandum nganggo apel lan kismis

Kue gandum nganggo apel lan kismis

Ing omah, kita wis biasa masak panganan cuci mulut tanpa ditambah gula utawa gula sithik, sanajan kita ora nyerah klasik sok-sok. Wetan kue gandum nganggo apel lan kismis Minangka salah sawijining pungkasan sing wis dicoba. Kue sing bisa dilebokake ing panganan, sanajan vegan.

Iki dudu kue spons; Iki kue spons sing kandel. Kue kanthi jumlah minimal gula, apel lan kismis nambah rasa legi. Utawa kudu, yen sampeyan milih varietas manis lan potongan sing wis mateng. Aja wedi kalebu nganti loro apel yen ora gedhe banget!

Secangkir sarapan iku mung prelu tumindak. Iki ora jajan sing mundhak akeh, nanging cukup kanggo 6 wong bisa ngrasakake irisan. Lan luwih becik coklat kasebut amarga coklat wiwit dina kaloro disimpen. Apa sampeyan wani nyiyapake?

Resepipun

Kue gandum nganggo apel lan kismis
Kue oat iki kanthi apel lan kismis mung sithik gula lan cocog kanggo sarapan utawa kanggo kerja lan nikmati kopi kanthi esuk.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 gelas gandum gandum
  • 1 cangkir gandum
  • 2 sendhok panela
  • ½ ing ragi kimia
  • Kayu manis 1 sendhok teh
  • Kismis sakepel
  • 1 gelas wedang gandum utawa almond
  • 1 sendok makan minyak zaitun
  • 2 apel cilik lan mateng
Preparation
  1. Oven digawe panas nganti 180ºC lan pelumas utawa larut cetakan.
  2. Banjur, ing mangkuk, kita nyampur bahan garing: glepung, gandum, gula, ragi, kayu manis lan kismis. Sampeyan bisa nindakake iki nganggo spatula utawa sendok.
  3. Sawise dicampur, kita nambah susu lan minyak lan kita nyampur maneh nganti entuk adonan homogen.
  4. Banjur Tuang adonan menyang cetakan lan sijine ing apel sing dikupas lan dipotong dadi segmen, dipencet sethithik kanggo ngenalake sebagian dadi adonan.
  5. Kita pindhah menyang oven lan masak 35 menit. Kita priksa manawa wis rampung kanthi apik lan yen wis, kita mateni oven lan ngaso suwene 30 jam ing oven sing padha karo lawang sing katon.
  6. Kanggo ngrampungake, Bukak kue gandum ing rak lan ayo adhem kabeh.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.