Kue leek lan daging babi

Kue leek lan daging babi

Aku tresna marang jajan gurih. Dheweke bisa disiapake sadurunge lan disedhiyakake panas lan adhem minangka wiwitan utawa kursus utama. Kue leek lan daging babi sing saiki disiyapake saiki gampang banget. Kaya sing bakal sampeyan ngerteni, ora ana cara sing bisa salah.

El kue daging babi leek mbutuhake nggoreng leek lan daging babi minangka langkah sadurunge; soko sing ora bakal njupuk sampeyan luwih saka 15 menit. Yen luwih masak daging babi, rasa bakal jebule ing jajan kasebut. Saka ing kana bakal ana oven sing bakal nindakake tugas paling akeh; sampeyan mung kudu ngenteni unmold.

Kue bawang karo daging babi
Kue daging babi lan bawang iki digawe kanthi bahan biasa. Enak banget lan bisa ditampilake minangka wiwitan utawa kursus utama.
Pengarang:
Jinis resep: Entree
Porsi: 6-8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 bawang putih gêdhe
  • 200 g. daging babi ing ngudani
  • Endhog 4
  • 200 ml susu
  • 200 ml krim
  • 100 g. keju parut
  • Sal
  • Mrica ireng
  • Lenga zaitun
Preparation
  1. Oven digawe panas nganti 190ºC.
  2. We chop bagean putih saka bawang lan goreng nganggo gerimis minyak ing wajan nganti kecoklatan lan alus. Sawise rampung, kita copot leek nganggo sendok slotted lan lebokake ing colander kanggo nyisihake minyak sing berlebihan.
  3. Banjur ing minyak sing padha, kita nggoreng daging babi. Kita saluran lan cadangan.
  4. Ing mangkuk gedhe kita ngalahake endhog karo susu, krim lan setengah keju.
  5. Tambahake leek lan daging babi lan aduk kanthi becik. Season karo uyah lan mrico.
  6. We pour campuran menyang a sadurunge ndhuk cetakan banjur siki sisa keju ing ndhuwur.
  7. Kita njupuk menyang oven lan masak 45 menit. ing 190ºC utawa nganti disetel. Yen katon yen coklat ing ndhuwur nalika proses, kita tutup karo foil aluminium.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   M. Dolores ngandika

    Halo !. Saiki aku wis rampung karo setengah bahan lan dudu susu normal, susu sing nguap, kanggo ngentekake! Delengen kepiye rupane! Matur nuwun