Kue-pop karo coklat

Kue-pop karo coklat  sawetara permen sing nyenengake kanggo pesta ulang tahun, bocah-bocah bakal edan. Resep sing gampang banget, isi digawe nganggo biskuit sing dilapisi coklat putih lan peteng. Kombinasi sing enak, dheweke seneng karo bocah cilik lan ora cilik.

Kita bisa jas karo susu utawa coklat peteng. Sampeyan uga bisa nggawe nganggo glasir. Aku sijine ing ndhuwur jajan ulang tahun, nanging sampeyan bisa nyelehake ing teken khas cake njedhul utawa ing ndhuwur muffin utawa cookie. Nyenengake iki cake -pops karo coklat yaiku sampeyan bisa nyiyapake dheweke karo bocah-bocah, dheweke bakal seneng-seneng.
Dadi aku ngajak sampeyan nyiyapake lan seneng-seneng.

Kue-pop karo coklat
Pengarang:
Jinis resep: panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 300 gr. Cookie marías
  • 60 gr. keju krim
  • 30 gr. saka butter
  • 60 gr. gula es
  • 200 gr. Coklat putih
  • Kakao utawa krim coklat
  • Bal warna kanggo dekorasi
Preparation
  1. Kanggo nggawe kue-kue kasebut nganggo coklat, kita bakal miwiti ngremukake cookie karo bocah cilik utawa ngremukake ing lesung. We dipesen
  2. Ing mangkuk, kita bakal nyelehake keju krim, butter lan gula es sing wis diayak, kabeh padha karo suhu kamar.
  3. Kita bakal nyampur kabeh karo sawetara rod nganti integrasi apik.
  4. Kanggo campuran iki, kita bakal nambah cookie ing ngisor kanthi sithik, campuran sing rada lembab kudu tetep lan bal bisa digawe tanpa dibukak, kadang-kadang cookie kurang luwih dibutuhake, sampeyan bakal bisa ndeleng nalika nyampur.
  5. Sawise kabeh dicampur, kita bakal miwiti nggawe bal kanthi ukuran biasa.
  6. Yen wis kasedhiya, kita sijine ing kulkas. We dipesen
  7. Kita nyiyapake topping coklat putih lan peteng. Coklat putih kasebut ing wadhah lan coklat peteng ing wadhah liyane.
  8. Pisanan, kita bakal sijine siji ing gelombang mikro ing interval 30-40 detik nganti coklat kasebut banjur banjur dadi liyane.
  9. Kita mbusak bal nganggo teken sing dawa, lan kita bakal adusi bal ing coklat, dicelupake kanthi apik ing rak utawa ditusuk ing endi wae sing bisa adhem lan ngencengi coklat, kita dekorasi sadurunge coklat ngeras lan dilebokake ing kulkas.
  10. Yen lapisan coklat wis adhem, dheweke bakal siyap. Dheweke bisa dilebokake ing ndhuwur jajan, ...
  11. Kanggo seneng !!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.