Kue spons berbasis Apple

Kue spons berbasis Apple

Ana jajan sing roso utawa aroma bakal nggawa sampeyan wiwit cilik. Wetan kue bolu adhedhasar apel sing ditindakake kaping pirang-pirang marang aku nalika isih cilik, minangka conto. Iki kue spons klasik, sing cocog kanggo ngubungi kopi ing wayah awan utawa dadi panganan cuci mulut ing musim panas kanthi sendok es krim vanila.

Keanehan kue iki yaiku dhasar apel karamel. Siji apel karamel sing aku ora bisa ngindhari nambahi kayu manis, sampeyan ngerti apa sing dakkarepake! Dene jajan kasebut, kue sing alus lan alus sing kudune mundhak luwih apik tinimbang sadurunge. Sampeyan mung kudu motret ...

Nindakake bakal gampang banget lan kalebu salah sawijining kue sing jumlah sampeyan ora bakal angel dilalekake, amarga isine glepung, gula, mentega lan endhog sing padha. Mula, iki misuwur diarani jajan papat prapat. Jumlah diitung kanggo cetakan 15 sentimeter nanging sampeyan mung kudu pindho jumlah yen pengin nyiyapake sing luwih gedhe. Seneng tenan!

Resepipun

Kue spons berbasis Apple
Kue spons berbasis apel iki gampang banget. Klasik kanggo ngiringi kopi minangka cemilan utawa dadi panganan cuci mulut nganggo es krim.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 apel pippin
  • 1-2 sendok makan gula coklat
  • Jiwit kayu manis
  • 135 g. Saka glepung
  • 135 g. saka gula
  • 135 g. butter ing suhu kamar
  • 135 g. endhog (2 endhog XL)
  • ½ ekstrak vanilla sendok teh
  • 1 sendhok teh bubuk manggang
Preparation
  1. Kita baris ing dhasar cetakan 15 cm. nganggo kertas manggang lan pelumas tembok.
  2. Kita kupas lan potong apel dadi segmen tipis lan lebokake ing wajan. Kita nambah gula lan caramelize.
  3. Nalika apel wis lembut, copot saka panas, dicampur karo kayu manis sing sithik lan kita nyebar apel ing sisih ngisor cetakan.
  4. Sadurunge tekan adonan panas oven nganti 180ºC lan kita nyaring glepung bebarengan karo impeller kimia.
  5. Kanggo nggawe adonan kita ngalahake mentega ing mangkuk nganggo gula nganti krim mulus dipikolehi.
  6. Banjur kita nambah endhog lan kita ngalahake maneh nganti integral.
  7. Rampung kita nggabungake glepung kanthi ragi kimia nggawe gerakan nutupi nganggo spatula utawa sendok kayu.
  8. We pour dicampur ing apples lan panggang udakara 45 menit utawa nganti tengah jajan nganggo tusuk untu wis resik. Aku nggawe kesalahan mbukak sadurunge, mula tiba.
  9. Kita nyopot jajan saka oven lan adhem nganti 5 menit kanggo mbukak lan Ayo adhem ing rak.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.