Kolesterol Dhuwur: Zucchini Zucchini Croquettes

Kanggo kabeh wong sing ngalami kolesterol tinggi, proposal dina iki yaiku nyiyapake kroket zucchini zucchini sing enak supaya bisa dinikmati minangka wiwitan panas utawa ngiringi piring sing isine pitik utawa iwak sing dimasak ing oven.

Úa:

1/2 kilo zucchini zucchini (parut)
1 cebolla
1 zanahoria
bawang putih cincang, sakecap
peterseli disigar, kanggo rasa
jinten lemah, jiwit
Uyah, jiwit
breadcrumbs, jumlah sing dibutuhake
minyak umum, jumlah sing dibutuhake

Preparation:

Proses trikatuka lan wortel banjur lebokake bahan-bahan kasebut ing mangkuk, tambahkan bawang putih lan peterseli sing dicincang secukupe, zucchini parut, 3 sendok roti, dibumbui karo uyah, lan jiwit saka jubin. Banjur nyampur kabeh bahan kanthi apik lan gawe kroket.

Lapis saben kroket ing potongan roti lan cadangan. Lebokake lenga ing panci utawa wajan lan nalika wis panas, atur kroket banjur goreng ing loro-lorone. Yen dicopot saka masak, dicelupake sawetara wektu ing sajian sing ditutupi kertas sing nyerep banjur sampeyan bisa menehi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.