Krim waluh lan akeh sayuran liyane kanggo nedha bengi

Krim waluh, celery, lan akeh sayuran liyane
Dina iki aku nandheske resep becik liyane kanggo nedha bengi: a krim waluh sing aku wis nggabungake akeh sayuran liyane. Iki dudu krim waluh sing prasaja, uga ana wortel, celery lan zucchini, uga kentang kanthi jumlah cilik nanging cukup kanggo menehi awak.

Saranku yaiku yen sampeyan nyiyapake krim iki, sampeyan bisa nindakake kanthi jumlah ora mung siji nanging rong bengi amarga bisa simpen ing kulkas nganti telung dina ing wadhah kedap udara. Sampeyan uga bisa beku. Kanggo iki, sing paling apik yaiku sampeyan nindakake tanpa kentang, amarga kita kabeh ngerti manawa ora beku banget lan bakal ngowahi teksture.

Apa sampeyan pengin menehi krim waluh iki lan akeh sayuran liyane kanthi cara sing luwih khusus? Sawetara tablespoons yogurt kocok ing ndhuwur bakal menehi kesegaran. utawa sampeyan bisa milih sawetara iwak lan nambah crumbled kanggo nguripake resep iki menyang a luwih lengkap. Cobanen! Werna foto ora nindakake keadilan.

Resepipun

Krim waluh lan akeh sayuran liyane
Krim waluh iki lan akeh sayuran liyane apik banget kanggo nedha bengi sing entheng. Nggawe iku gampang banget lan sampeyan bisa nikmati nganti telung dina kanthi nyimpen ing kulkas.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 200 gr. waluh
  • Wortel 2
  • 1 bawang
  • 1 kentang sedang
  • Zucchini
  • 3 batang kayu celup
  • Lenga zaitun
  • Sal
  • Mrica ireng
Preparation
  1. Pil waluh lan wortel lan sing pisanan dipotong dadi kubus lan sing kapindho dadi irisan-irisan.
  2. Banjur kita ngresiki leek lan courgette uga lan kita ngiris irisan.
  3. Pungkasan, kita ngresiki celery lan potong-potong.
  4. Ing pot, panas loro tablespoons saka lenga lan kita skip kabeh sayuran kanggo sawetara menit.
  5. We njupuk wektu kanggo kupas kentang lan ditambahake ing panci retak yen sayuran wis digoreng kanthi apik.
  6. Banjur kita nutupi banyu, mangsa karo uyah lan mrico lan cook kanggo 20 menit.
  7. Nyampur karo sawetara lenga lan kita sante krim waluh lan akeh sayuran panas liyane.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.