Zucchini ringan lan krim leek nganggo pala

Zucchini ringan lan krim leek nganggo pala

Musim zucchini lagi loma. Salah sawijining cara paling gampang kanggo nyiyapake yaiku krim lan ana macem-macem kombinasi! Ing krim ringan saka zucchini lan bawang kanthi pala sing dakkarepake supaya sampeyan siyap saiki minangka salah sawijining. Taruhan sing sederhana nanging sampurna kanggo ngrampungake nedha bengi.

Krim iki wis disiapake mung nganggo telung bahan: bawang, bawang lan zucchini. Bahan-bahan sederhana sing durung dakkarepake. Mula, sampeyan milih rempah-rempah kanggo nambah krim iki, pala. Iki menehi sentuhan sing alus banget nanging yen sampeyan ora seneng, sampeyan bisa ngilangi utawa ngganti tombol liyane.

Mlaku mlaku dolanane bocah. Kepiye yen dakkarepake yaiku rebus bawang sakedhik karo bawang sadurunge dilebokake kabeh bahan kanggo masak. Dadi krim iki bakal nambah rasane luwih sithik. Aku biasane nggawe minyak zaitun nanging bisa uga dadi pilihan sing apik kanggo nggunakake mentega, dak coba mengko!

Resepipun

Zucchini ringan lan krim leek nganggo pala
Krim ringan zucchini lan bawang nganggo pala iku gampang, entheng, regane murah lan pilihan sing cocog kanggo mangan.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 3
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 sendhok minyak
  • ½ bawang bombay
  • 4 bawang putih gêdhe
  • 1 zucchini medium
  • Sal
  • Mrica
  • Pala
  • Banyu
Preparation
  1. Cincang bawang lan rebus ing panci nganggo rong sendok minyak.
  2. Banjur kita ngethok bawang lan kita tambahake menyang casserole kanggo terus masak kabeh suwene 3 utawa 4 menit.
  3. Nalika, kita motong zucchini dadi kubus. Nalika trikatuka lan bawang alus banjur ditambahake menyang kaserol.
  4. Campur, tumis suwene sawetara menit lan kita nutupi banyu.
  5. Wenehake uyah lan mrico, tambahkan pala sethithik, pasang tutup lan Masak suwene 10 menit.
  6. Kanggo ngrampungake, kita tlatah. Banjur kita mung kudu nikmati krim entheng zucchini lan bawang nganggo pala.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.